Hamarosan új játszótér nyílik az Állatkertben

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos többen emlékeztek még a krokodilos csúszdára, amely a Holnemvolt Park területén állt a Tündér Ilona játszótér közelében. A Park és a játszótér átépítési munkálatok miatt már régen bezárt, viszont 2017 tavaszán új játszótér nyílik a régi palánkos aréna helyén, az óriásvidrák szomszédságában.

A játszótér egyelőre még kerítéssel elzárt terület, viszont már most is látszik, hogy a megújuló energiaforrások igen nagy szerepet kapnak majd a helyszínen.

Az információs táblák és a mászókás csúszda mellett egy kis vizezésre is lehet majd számítani, hiszen kis gátak, békás vízköpő is került a területre. Próbáljátok ki az ausztrál tematikájú játszóteret is az Ausztrálház mellett, illetve reméljük, hogy hamarosan a Szavannaház melletti nagyjátszóteret is felújítják, illetve a Tündér Ilona is megtalálja méltó helyét.

Mindenképp beszámolunk majd róla, ha átadják a területet a nagyközönségnek is! Érdemes követni a minimatine.hu-t és Fb oldalunkat is.Tartsatok velünk!