Ha mi kuflik lennénk… – rajzpályázat a Pagonnyal a kuflik 10. szülinapján

Rajzold le magad a családod vagy a barátaid társaságában KUFLIKÉNT! Képzeld el, neked mennyire lenne ruganyos az ugródudorod, milyen színek és minták jellemeznék a ruháid, miket gyűjtenél – vagy egyáltalán, miként tengetnéd kufliként a hétköznapjaidat! Vajon mi jellemző a szeretteidre? Hogyan tudnád megragadni a karakterüket, ha kufliként kéne ábrázolnod őket egy szuper pályázaton?

Mi a feladat?

Vesd papírra magad és a családod, barátaid kufliként, és az alkotást — készüljön bármilyen technikával — töltsd fel ide az esemény alá posztban a „#hamikufliklennénk” hashtaget használva.

A esemény szeptember 19-ével lejár, szeptember 20-tól új esemény alatt tudjátok feltölteni a munkáitokat egészen szeptember 30-ig, amikor is a pályázat véget ér.

 

Mikor lesz a díjkiosztó?

A pályázat eredményhirdetése, díjkiosztója 2023. október 14-én lesz a Bartók Pagonyban, amikor egész nap a Kuflikat köszöntik a 10. születésnapi bulijukon sok játékkal, kvízzel, Kuflitörténeti Kiállítással, jelmezversennyel, kézműves foglalkozásokkal és más izgalmas programokkal is készülnek. A belépés pedig ingyenes lesz!

 

A pályázat nyereményei

Minden pályázó meglepetésben részesül online! A díjátadón sok meglepetést osztanak ki, a FŐDÍJ pedig 3 db kuflis kalandséta lesz.

 

Forrás: Pagony

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!