Gyermeknap a Budaörsi Repülőtéren

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Közeleg a Gyermeknap, és ha még nem tudod, hogy hol tölthetnétek el a családdal ezt a szép napot, akkor ajánljuk figyelmedbe a Budaörsi Repülőteret! 2023. május 28-án, vasárnap, egész napos programokkal várják az érdeklődőket. Szponzorált tartalom.

Az eseményre természetesen kicsik és nagyok számára egyaránt ingyenes a belépés, így érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni a tartalmas és élménydús napra. A rendezvényen rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családokat: az esemény központi helyszíne a gyermeksziget lesz, ahol az apróságok óriásbuborék show-n, ugrálóvárakban és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, valamint jelmezes animátorokkal is találkozhatnak. Repülőtér lévén persze a legnagyobb élmény a sétarepülés lesz, amit a repülés szerelmesei biztosan élvezni fognak. De emellett egy katonai kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők, amely nagy érdeklődésre tarthat számot a technika-rajongók körében.

Az esemény alatt nem fognak éhezni sem az ideérkezők, hiszen gasztro udvar is várja őket, ahol finom ételeket és italokat lehet majd fogyasztani. Emellett meglepetés programokkal is készülnek a szervezők, így biztosan nem fog unatkozni, aki a Budaörsi Repülőteret választja a május 28-i vasárnapra. A programok 10-18 óra között megállás nélkül folynak majd.

Összességében, ha te is szeretnél egy igazán emlékezetes Gyermeknapot eltölteni a családdal, akkor mindenképpen látogass el a Budaörsi Repülőtérre 2023. május 28-án! A sokféle program és a jó hangulat garantáltan felejthetetlen élményeket fog nyújtani mindenkinek. Ne hagyd ki!

A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Az esemény fő támogatói között megtalálható a Szerencsejáték Zrt, a HungaroControl és az MVM Next, valamint további támogatóként az Aeroglobe Kft. és a Fly-Coop Kft. is csatlakozott a rendezvényhez. (X)