Gyereknapon 390 helyszínen várnak benneteket tűzoltós programok!

Összesen 390 helyszínen, az ország legtöbb hivatásos tűzoltólaktanyáján és őrsén, a csatlakozó önkormányzati és önkéntes tűzoltóságokon, kiállítóhelyeken, valamint a budapesti Tűzoltó Skanzenben várnak benneteket 2023. május 28-án.


91 Hivatásos Tűzoltóparancsnokság nyitja meg kapuit, továbbá a 37 Katasztrófavédelmi Őrs. A Katasztrófavédelem Központi Múzeuma is nyitva lesz ezen a napon. 17 vármegyeszékhelyen található tűzoltóság ugyancsak várja a látogatókat. A Tűzoltó Skanzenben is lesznek programok, a helyszínről itt írtunk részletesebben.

A részletes helyszínlistát itt éritek el!
Facebook esemény
itt.

A kapuk délután négykor záródnak, addig mindenki keresse fel a hozzá legközelebbi laktanyát, különben újabb egy évet kell várnia erre a lehetőségre!

További programokat nagy gyereknapi válogatásunkban találtok, ahol több mint 60 lehetőség közül választhattok!

Forrás: Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.
A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!