GYEREKNAP A BUDAÖRSI REPÜLŐTÉREN

Szponzorált tartalom

A Budaörsi Repülőtér idén is kitárja kapuit, hogy május 26-án, vasárnap egy felejthetetlen gyereknapot varázsoljon a családok számára. Az egész napos rendezvény a repülés szerelmeseinek és az aktív kikapcsolódás kedvelőinek egyaránt kínál izgalmas programokat, így kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legérdekesebb élményeket.

Természetesen, mint minden repülőtéri eseményen, a sétarepülés most is kiemelt szerepet kap. A repülés rajongói testközelből élvezhetik a levegőben töltött percek varázsát, és madártávlatból csodálhatják meg a környéket. Emellett lesz katonai járműkiállítás, amelyek nemcsak megtekinthetők, hanem akár bele is ülhetnek a látogatók.

A legkisebb korosztály számára igazi program-arzenállal készülnek a szervezők. Az MVM babajátszó kifejezetten a csecsemők és kisgyermekek számára kínál biztonságos és szórakoztató kikapcsolódást. Lesz óriásbuborék fújás, a szórakozás fokozása érdekében pedig jelmezes animátorokkal találkozhatnak a látogatók.

Az idei év különlegessége, hogy az Utazó Planetárium is jelen lesz a rendezvényen, így a nap folyamán csillagászati előadásokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az előadások során a látogatók kényelmes székekből csodálhatják az égbolt titkait, és izgalmas ismereteket szerezhetnek a csillagokról és bolygókról.

A színes programok közepette a gasztronómiai élvezetek sem maradnak el. A gasztro udvarban változatos és ínycsiklandó ételek, frissítők várják az éhes látogatókat. Így a családok a programok között megpihenve élvezhetik a finom falatokat.

A rendezvény május 26-án, vasárnap 9:00 és 18:00 óra között tart nyitva, a belépés pedig díjtalan. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, hiszen ez a nap valóban minden korosztály számára tartogat érdekességet. A Budaörsi Repülőtéri gyereknap tehát nem csupán egy egyszerű családi program, hanem egy valódi kalandnak ígérkezik.

A Budaörsi Repülőtér gyereknapja – ahol az élmények szárnyalnak!

Weboldal itt, Fb esemény itt.

Az esemény kiemelt támogatói: HungaroControl, MVM, Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. További támogatók: Aeroglobe Kft., Fly-Coop Kft., a Goldtimer Alapítvány, Tank.hu.