Green Market Budapest – 4 hétvége, piac, gyerekprogramok

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Budapest Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül várnak egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez, illetve gyerekprogramok is lesznek.

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül! Válogass kézműves kincseik között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel.

 

Fenntarthatóság a Középpontban

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönöznek mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatják a környezetbarát vállalkozókat és termelőket.

 

Green Market programok és időpontok:

A második hétvége: December 3-a a Fogyatékkal Élők Világnapja. A sok színes kirakodó mellett az elfogadás, és az egymás iránti tisztelet kerül a középpontba. A fellépők között lesz: A NEMADOMFEL Együttes, Vaskó Makka, Nagy Kriszta, és nem utolsó sorban Magyarország egyetlen fogyatékkal élő kóristákból álló Never Give Up Gospel kórusa és még sokan mások.
Fb esemény itt.

A harmadik és negyedik hétvégén is színes programok várnak rátok!

Minden hétvégén lesz adventi kézműves műhely: adventi koszorúkat (november 25-26., december 2-3.), karácsonyfadíszeket és képeslapokat (december 9-10., 16-17.) készíthettek. Az elkészült ajándéktárgyak hazavihetőek. A gyerkőckuckó az egész vásár alatt nyitva áll az aprónép előtt. A piacok alatt a baba-mama sarok pelenkázóasztallal, kényelmes szoptatós fotellal, folyadékkal is vár rátok. Vasárnaponként az ANTIK PLACC különleges vintage kincseivel, régiségeivel, egyedi ajándék tárgyaival, festményeivel és művészi termékeivel is megismerkedhettek a vásáron.

Forrás: Green Market