Farsangi buli a Rutkai Bori Bandával! – JÁTÉK

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Űrcsűr nevezetű diszkóba várják a repülő csészealjakon vagy tejúthajókon érkező bolygóközi „távoli barátainkat”, ufókat és más űrbéli, mesebeli lényeket, azaz a jelmezes gyereksereget február 17-én 10 órától a Klauzál Házba. farsangi buli a Rutkai Bori Bandával!

Harsog a robotfalvi trappolós, kvartyognak a fánkitáni rugózós guminóták, sutyorognak a Qpi-szigetek varázsénekei, kinyílnak a dzsungelszerenádok pirosló hangszirmai. A legkülönösebb dalok pedig egy Föld nevű, titokzatos bolygóról érkeznek. Az Űrcsűr híre messzi-messzi galaxisokig is elér és idecsalogatja régi barátainkat is; Nyúl Ubult, Űr Lajost, a Békalepkét és a Sárkányjárgányt is, akiket az Űrhering kalauzol a kozmoszban.
Emellett 10 és 14 óra között kreatív foglalkozás és társasjáték kavalkád is lesz a Klauzál Ház Családi vasárnapján. Belépő: 1200 Ft.

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Páros belépőt nyertek: Borszuk Edina, Bódis Rita, Földy-Molnár Lilla, Havas Kinga, Sulák-Szabó Anita, Hatos Erzsébet, Szendrei Júlia, Molnár Petronella, Kócsi Tünde, Repka Karina. Gratulálunk! Írtunk nektek emailt a jegyátvétel módjáról! Jó szórakozást kívánunk!

Ha most velünk játszotok, páros belépőket nyerhettek a február 17-ei buliba. Nincs más dolgotok, mint február 12-éig megírni nekünk a jatek@minimatine.hu-ra milyen étel nevét viseli egy bácsi és egy néni a Rutkai Bori Banda diszkó dalában?

  1. marcipán
  2. spenót
  3.  rizibizi

Segítséget itt találtok, ha nem menne egyből a válasz. 😉
Az általános játékszabályzatunkat itt olvashatjátok.

Nézzétek meg legújabb cikkünkben, milyen szuper lett a megújult Szépművészeti Múzeum, ahol sok gyerekbarát programmal várnak benneteket.

 

Ha időben szeretnétek értesülni a legjobb programokról, újdonságokról és válogatásainkról, érdemes feliratkozni heti hírlevelünkre itt és csatlakozni Fb oldalunkhoz. Tartsatok velünk!