Farsang a budapesti Állatkertben – 14 év alatti gyerekeknek jelmezben 200 Ft a belépő!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 4-én és 5-én farsangi állatbemutatókkal és zenés, jelmezes felvonulással és sok más programmal, belépési kedvezménnyel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert. 14 év alatti gyerekeknek jelmezben vagy álarcban 200 Ft a belépő!

Látványetetések, Fóka-móka, arcfestés, táncház a Csürrentő Együttessel és a Bóbita Band Állatok farsangja interaktív foglalkozás, valamint kézműves programok és még sok izgalmas esemény várja a látogatókat! Mindkét napon működik majd a Schäftner-körhinta, az érdeklődők fotózkodhatnak jelmezesekkel, a gyerekek pedig orvostanhallgatók segítségével ismerhetik meg Teddy Maci Kórházat, de a Varázshegyben állati helyszínelésen is részt vehetnek. 13 órakor pedig a Főkapu térről indul a zenés, jelmezes karneváli felvonulás.

A Farsang mindkét napján különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek 200 forintos áron vehetnek részt az Állatkerti Farsangon, ha jelmezben érkeznek. Jegyek január 23-tól válthatók jegypénztáraikban. A programra az állatkerti jegyek és bérletek is felhasználhatók. Belépni a Főbejáraton és a Holnemvolt vári kapun lehet.

A programváltoztatás jogát fenntartják. Részletek itt.

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert


Ha szeretnétek, hogy legjobb cikkeink és a legfrissebb híreink hetente egy alkalommal hírlevél formájában is eljussanak hozzátok, itt tudok feliratkozni. A Minimatinén új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek, életmóddal kapcsolatos cikkek is várnak rátok. A legkisebbektől az ovisokon át a kamaszokig, sőt a felnőtteknek is találhattok jó programokat!