Ezek az új családi filmek érkeznek nyáron a mozikba

5 film, amely nyáron érkezik a hazai mozikba. Pókember, egy új Disney-Pixar és egy DreamWorks animáció, Indiana Jones, Tini Ninja Teknőcök is szerepelnek a mozik műsorán.

Pókember: A pókverzumon át

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb Marvel-hőse, Pókember újra szörnyekkel száll szembe, de ezúttal saját társai is ellene vannak – egy különlegesen izgalmas és vibrálóan látványos új kalandban. Június 1-jétől a mozikban! 12 éves kortól.

Elemi

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változtatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek. Június 15-étől a mozikban! 6 éves kortól.

Indiana Jones és a sors tárcsája

Az Indiana Jones filmek közül, az ötödik, egyben utolsó a nyár közepén érkezik a hazai mozikba. Június 29-étől! 12 éves kortól.

Ruby Gillman, tinikráken

https://www.youtube.com/watch?v=cIJueu7fLIk

Idén nyáron a DreamWorks Animation a gimis élet zavaros vizeibe merül alá ezzel a fergeteges, csupa szív animációs akció-vígjátékkal, amelyben egy félénk tinédzser felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjának tagja, és nagyobb dolgokra rendeltetett az óceán mélyén, mint amiről valaha is álmodni mert volna. Június 29-étől a mozikban! 12 éves kortól.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz

https://www.youtube.com/watch?v=TuqPmi7suWs

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…Augusztus 10-től a mozikban. 12 éves kortól.

A tavaszi filmek többségét is még megtaláljátok a hazai mozikban.

Nyitókép: Ruby Gillman, tinikráken