Élményajándékok minden korosztálynak

LAM

Fotó: Light Art Museum

Nincs ötleted, nincs időd, nincs kedved vásárolni, de szeretnél egy tényleg hasznos ajándékot adni, amely egyben maradandó élmény lesz akár az egész családnak, akkor válassz egy utalványt a megajándékozott érdeklődésének és korosztályának megfelelően. Ehhez adunk néhány jó élményajándék tippet.

Zene Háza ajándékutalvány

Dívák és Ikonok

Dívák és Ikonok

A kiállítástól számított 6 hónapig használható fel a Magyar Zene Háza ajándékutalványa, amely akár gyerekeknek, akár felnőtteknek szóló programokra, sőt az időszaki és állandó kiállításokra is beváltható. Már megjelentek az 2024-es első félévre szóló, kedvezményes bérletek is, azoknak, akik szívesen töltenének minden hónapban egy estét a Zene Házában.

 

Müpa ajándékutalvány

Recirquel: Solus Amor

Recirquel: Solus Amor

Ha december 24-éig, a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyet vagy ajándékutalványt vásároltok – akár személyesen, akár online –, minden elköltött 10.000 Ft után egy 1000 Ft-os utalvánnyal ajándékoznak meg. További előnyökhöz juthattok, ha vásárlás előtt csatlakoztok az ingyenes Müpa+ hűségprogramhoz, hiszen így minden alkalommal, amikor a Müpa saját rendezésű előadásaira vásároltok jegyet, 100 forintonként 1, vagy akár 2 hűségpontot is jóváírnak.

Néprajzi Múzeum ajándékutalvány

A Néprajzi Múzeumban is van lehetőség ajándékutalványok megvásárlására, amely a vételtől számított 1 évig érvényes és a jegy.neprajz.hu oldalon valamint a helyszíni jegypénztárakban történő vásárláskor használható fel belépőjegyek, tárlatvezetések megváltására.

 

Múzeumi élmények a Magyar Nemzeti Galériában

Barabás Miklós. A rajz mestere

Barabás Miklós. A rajz mestere

A Nemzeti Galériában január 14-éig nézhetitek meg a Barabás Miklós. A rajz mestere című kiállítást, február 11-ig látogatható TechnoCool. Új irányok a kilencvenes évek magyar képzőművészetében (1989-2001) című tárlat, valamint február 18-áig A Budapest. Az első aranykor című időszaki kiállítás, amelyre ajándékjegyek vásárolhatók.

Liget élmény

BalloonFly

BalloonFly

Élményajándék a kultúra, művészet és kalandok rajongóinak: elérhető a szabadon felhasználható a Magyar Zene Háza koncertjeitől a Millennium Háza kínálatán át egészen a Néprajzi- vagy a Szépművészeti Múzeum szenzációs kiállításáig, vagy a ballonozásig, de élménysétákra és sportpálya bérlésre is beválthatjuk.

Superfly

Superfly

Superfly

Bármilyen, általad választott összegért vásárolhatsz Superfly utalványt, de vannak fix programra vagy ajándéktárgyakkal is bővített lehetőségek, ha szívesen ajándékoznál trambulinpark belépőt.

 

Csopa

Csodák Palotája

Csodák Palotája

December 1-jén Csillaghegyen nyílt meg újra a Csodák Palotája, ahova ajándékutalványt is vásárolhatunk. Több ezer négyzetméteres játéktéren játszhattok, élő Tudományos show-val és vezetett laborfoglalkozással is várnak. Utalványaik mindezt tartalmazzák és 6 hónapig érvényesek!

 

The Magic

The Magic

The Magic

Varázsvilág ihlette burgerek, mágikus italok és egyéb nyalánkságok is várnak rátok a The Magic-ben. Az ajándékutalványok beválthatóak a The Magic (1065 Budapest Hajós utca 25) és a The Magic II (1065 Bp. Nagymező utca 45.) éttermeiben.

Light Art Museum

Light Art Museum

Light Art Museum

A jelenleg megtekinthető kiállítás több, mint 40 nemzetközileg jegyzett alkotó művein keresztül a fényt, mint fizikai és természeti jelenséget, a technológiai fejlődés indikátorát és szimbolikus jelentéstartalommal felruházott kulturális konstrukciót igyekszik bemutatni immerzív terekben, fényinstallációkon és vetítéseken keresztül. Az ajándékutalványokat 2024. május 20-ig szabadon felhasználhatjátok, így a látogatás dátumát az ajándékozott választhatja ki. A megvásárolt online ajándékutalványokat PDF csatolmányként küldik el a vásárló e-mail címére, ahonnan elektronikusan továbbítható. A családi jegy két felnőtt és két, 12 év alatti gyermek egyidejű belépésére jogosít. A helyszínen papíralapú utalvány is vásárolható.

Bábszínház ajándékba

Az utolsó bárány

Az utolsó bárány

Ha nincs kedvetek karácsony előtt a városban rohangálni a tömegben a megfelelő ajándékra vadászva, és olyan ajándékot keresel, ami akár az egész családnak élmény, akkor ajándékozz Bábszínházat, amelyet felhasználhattok a Budapest Bábszínház bármely előadására vagy bérletére 2024. május 31-ig.

Kalandjátékok

Titkos fiók

Titkos Fiók

A Pagony Könyvkiadónál nemcsak könyves ajándékutalványokat vásárolhattok, hanem szabadtéri kalandprogramjaikra, illetve a Rumini kalandszobába és a Titkos Fiókba is válthattok ajándék belépőt. Mi már kipróbáltuk a Négy madár titkát, a kuflis sétát és a legújabb, legkisebbeknek szóló boribonos programot is, a nagyobbaknak pedig az Időfutárhoz kapcsolódó élménysétát ajánljuk. Részletek itt.

Bubble tea utalványok

Biu!Tea Budapest

Biu!Tea Budapest

A buborékos tea kedvelőinek is számos helyen lehet ajándékutalványt vásárolni. Itt gyűjtöttük össze a kedvenceinket.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!