4 élményajándék karácsonyra

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Ha tanácstalanok vagytok, hogy rokonoknak, munkatársaknak, barátoknak milyen ajándékot adjatok az ünnepek közeledtével, adunk néhány tuti tippet. Biztos, hogy mindenki örülni fog egy közös élményprogramnak. Szponzorált tartalom.

Mozirajongóknak

Ha tudod, hogy a megajándékozandók igazi filmrajongók, ismerik az összes újdonságot, akkor érdemes nekik mozis ajándékutalványt vásárolni, amely többféle variációban (páros jegy, 2D, 3D, VIP jegy) érhető el. Szinte minden héten érkezik valamilyen új családi film a mozikba, különösen karácsony környékén, úgyhogy biztos találnak majd kedvükre valót. Itt gyűjtöttük össze a kedvenc premieres filmjeinket.

Örökmozgóknak

Ha olyan ajándékot keresel, amely kiváló igazi örökmozgó gyerekeknek, illetve a szüleiknek fontos csemetéjük fejlesztése, akkor remek ajándék a Tarzan™ Parkba szóló utalvány, melyet 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben is megvásárolhatsz személyesen a Tarzan™ Parkot üzemeltető UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.-nél (1042 Budapest, Munkásotthon u. 66-68.) vagy postai úton is el tudják küldeni. Itt írtunk bővebben arról, hogy miért a Tarzan Park a legjobb választás.

Színház imádóknak

Ha egy közös színházi élményt adnál ajándékba, amely örök emlék lehet a kisebb és nagyobb gyerekek számára is, remek választás egy színházi utalvány. Így saját maguk tudják kiválasztani, hogy melyik előadást néznék meg szívesen, és melyik időpont felel meg a legjobban a család minden tagja számára. Itt gyűjtöttük össze a budapesti premieres újdonságokat!

Zenekedvelőknek

A klasszikus zene vagy a könnyedebb műfajok kedvelőinek érdemes a nagyobb koncerthelyszíneken beszerezni az utalványokat, mint pl. Müpa, Zeneakadémia. Többféle korosztálynak is kínálnak programokat.