Itt jártunk – Elevenpark Újbuda

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elevenpark Újbuda Magyarország legnagyobb beltéri játszóháza, amely ötvözi a vidámpark, kalandpark és a klasszikus játszótér elemeit. Igazi gyerekfárasztó hely, ahol a totyogóktól egészen az iskolás korosztályig (sőt a felnőttekig) mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget. 2019 végén a hely szinte teljesen megújult és sok új játékkal gazdagodott.

Mini körhinta

A trambulinok szomszédságában többek között helikopter, mozdony, motor, mini körhinta várja a legkisebbeket. Ezek a játékok 300 Ft-os zsetonnal működnek.A trambulinok szomszédságában többek között helikopter, mozdony, motor, mini körhinta várja a legkisebbeket. Ezek a játékok 300 Ft-os zsetonnal működnek.

trambulin

Trambulin

8 férőhelyes trambulin várja az ugrálni vágyókat.

sínen közlekedő, lábbal hajtható járművek

Sínen közlekedő, lábbal hajtható járművek

A játéktér közepén alakították ki az egyik újdonságot: a magasban, sínen közlekedő, lábbal hajtható járműveket. Találtok itt tűzoltó- és rendőrautót is. Egyszerre két ember használhatja a járműveket, és még külön zseton sem szükséges hozzá. A kisebbek is nagyon élvezték, bár nekik még nem ér le a lábuk a pedálhoz, de kb. 5-6 éves kortól már önállóan is lehet használni.

Vulkán

Vulkán

Mellette, a tér közepén egy nagy „vulkán” is, ahova fel lehet mászni.

Butterfly

Butterfly

Szintén újdonság a hullámvasút szerű jármű, amelyen oda-vissza lehet csúszni. A  kétszemélyes Butterfly két zsetonnal működik, minden személynek 1-1 zseton szükséges.

Mászófal

Mászófal

Több mászófalat is találtok, amelyen karabinerekbe kötve biztonságosan fel lehet mászni. Itt animátor is segít.

Elektromos kisautók

Elektromos kisautók

1 zseton ellenében a kis pályán kipróbálhatjátok az elektromos kisautókat, motorokat. Önállóan 4 éves kortól lehet használni a járműveket.

Elektromos hintaló

Elektromos hintaló

A zsetonnal működő lovat is többször kipróbáltuk.

ufós ugrálóvár

Ufós ugrálóvár

A régi krokodilos ugrálóvár helyett most oroszlános van. Az oroszlán szája néha rácsukódik a gyerekekre, majd újra kinyílik, a másik oldalán pedig le lehet csúszni. A játszóházban találtok még ufós ugrálóvárat is.

Családi hullámos csúzda

Családi hullámos csúzda

Csúszdából a játszóház hátsó részében találtok családi hullámos változatot, ahol akár négyen is csúszhattok egymás mellett. Az egészet egy labirintusos mászóka komplexum veszi körbe, ahonnan csőcsúszdán is lejuthattok. Itt biztonságosan mozoghat már egy 4 év körüli gyerek is.

Eleven Park Újbuda

Játszórész a legkisebbeknek

A legkisebbeket külön elkerített, puha szőnyeggel borított rész várja, kis csúszdával, golyótengerrel, libikókával, óriás építő elemekkel, és természetesen pelenkázóhelyiséget is találtok a játszóházban.

lábbal tekerős járművek

A lábbal tekerős járművek a gyerekek kedvencei

A középső részen lehet többféle járművel közlekedni: kismotorral, tekerős és utánfutós bringával.

_MG_7944_

Szülinapokat is szerveznek, különböző csomagokból lehet választani, illetve felnőtteknek is szerveznek céges programokat, illetve esti játszóházat, mivel a legtöbb játékot ők is használhatják.

Hasznos infók:

  • A bejáratnál kapus beléptetőrendszer működik, tehát kiskorú nem tud kijutni a helyszínről.
  • A cipőket és egyéb ruhákat a bejáratnál található szekrényekbe lehet betenni. Ennek letéti díja 2000 Ft, melyet távozáskor visszaadnak.
  • Zokniban lehet a játszóházban tartózkodni.
  • A zseton ára 300 Ft.
  • A legtöbb játékra felnőttek is felmehetnek, ha nem, azt külön kiírásokkal jelzik.
  • Enni- és innivalót bevinni tilos, viszont a helyszín középső részén van egy nagyobb étterem rész (kicsiknek etetőszékek is vannak). Itt kaphattok komplett ebédet, gyerekmenüt, édességeket.

A játszóház közvetlen szomszédságában, az Újbuda center 2. emeletén találjátok a Cyberjump trambulin parkot, a két helyszínre kombinált jegy is váltható, illetve a pincében a Lézer Park Budapestet (8 éves kortól, előzetes bejelentkezéssel).

Cím: Újbuda Center, 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21, 2. emelet
Nyitvatartás:
itt
Belépő árak: itt (egyszeri belépés, viszont egészen zárásig érvényes), 2 éves kor alatt ingyenes. Az utolsó 2 órában a jegyek kedvezményesek.
Fb oldalukat itt találjátok.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!