Egyszer volt Budán kutyavásár – Kolodko Mihály a Batthyány utcában „felejtette” legújabb miniszobrait

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyereknapi hétvégén Kolodko Mihály újabb miniszobrokkal lepte meg a budapestieket. A szobrokat ezúttal az „Egyszer volt Budán kutyavásár” népmese ihlette. A Batthyány utcában található kis teret érdemes nyitott szemmel körbejárni.

A szobrokat konkrétan a Batthyány utca és Hattyú utca találkozásánál lévő picike téren találjátok, és a kutyák mellett Mátyás király is feltűnik egy mini dombormű formájában.

Ha az összes kutyust megtaláltátok, egyetek egy finom kakaós csigát a Pékműhelyben vagy egy fagyit a Kedveskrémben, és ne hagyjátok ki a közeli Rumini játszóteret sem.

Fotók: Minimatiné

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!