Egy elsős varázsnaplója! – Rajzolj, színezz, vezess naplót! + JÁTÉK!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kifejezetten első osztályosok számára ajánljuk ezt a rendhagyó napló/mesekönyvet, amelyből a gyerekek nemcsak Lufi történetével ismerkedhetnek meg, aki szintén most kezdi az iskolát, hanem saját élményeiket is lerajzolhatják, így őrizve meg az első különleges év emlékeit. Játsszatok velünk, és nyerjétek meg ezt az interaktív könyvet a Móra Kiadó jóvoltából! Szponzorált tartalom.

Balázs Ágnes színpadi szerző, író, drámapedagógus több mint 20 könyvet írt gyerekek számára. Az egyik legismertebb Lufi története, aki most elsős élményeit is megosztja az olvasókkal. Az Egy elsős varázsnaplója! című vadonatúj könyvében Varázsmanó is többször megjelenik, és tanácsokkal segíti a gyerekeket. Szülőknek is érdemes elolvasni, mert sok jó ötletet, közös témát lehet meríteni belőle.

A könyv napról napra, hónapról hónapra, évszakról évszakra vezeti elsős olvasóját. Megjelennek benne az ünnepeket, a különféle betűk és számok tanulása, iskolai történések, szünetek. A rövid kis szövegekkel akár már a kezdő olvasó is meg tud birkózni, de közös, családi emlékkönyvként is szuper, hiszen a feladatok bevonják a szülőket, nagyszülőket is a „munkafolyamatba”. Az elsősök nekik diktálhatják le például az őszi szünet emlékeit vagy a karácsonyi ünnepség történéseit. Metzing Eszter kedves rajzai kísérik a szövegeket, ezzel is segítve a kezdő olvasókat.

A könyv online bemutatója 2020. szeptember 19-én, szombaton 16 órától lesz a Móra Kiadó Fb oldalán!

Balázs Ágnes Tapsolj, ugrálj, kiabálj! örökmozgó ovisoknak szóló segítő sorozatáról itt írtunk bővebben! Első osztályosoknak ajánljuk még tőle a Mesélő ABC című könyvet, amit szívesen olvatak a gyerekeink, nagyobbaknak pedig a Mesélő nyelvtan sorozatot!
A szintén elsősöknek szóló, olvasás tanulást segítő Rém jó sorozatról pedig
itt írtunk bővebben!


JÁTÉK!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok. A szerencse ezúttal Csuzdi Gerdának kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!
Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Móra Kiadó jóvoltából Egy elsős varázsnaplója! című emlékkönyvet + 1 lecke/üzenő füzetet! Nincs más dolgotok, mint a következő kérdésre válaszolni:

Melyik könyveket olvasnátok még el szívesen Balázs Ágnestől, a szerzőtől?

Segítséget itt találtok. A válaszokat szeptember 20-a éjfélig várjuk a jatek@minimatine.hu-ra!

Szponzorált tartalom.