Április 24-étől újra indul a népszerű Dunakanyar körjárat! – Kajla útlevéllel ismét ingyenes

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2021. április 24-étől újra elindul a tavaly nagy népszerűségnek örvendő Dunakanyar körjárat, amellyel mi is többször utaztunk. Áprilisban még csak hétvégéken, májustól már keddtől péntekig is közlekednek a járatok. Idén is ingyenes lesz az utazás Kajla útlevéllel, és felnőtteknek 1000 Ft a jegy.

Idén is Visegrádtól Visegrádig, illetve Váctól és Szentendrétől is utazhattok Visegrádig, illetve Esztergom-Zebegény-Esztergom vonalon is. A tavalyihoz hasonlóan egy körjáratról egy napon belül többször is fel- és le lehet szállni. A jegyár idén egységesen 1000 Ft/fő, kutyáknak és kerékpár 500 Ft. Kajla útlevéllel és 2 éves kor alatt ismét ingyenes lesz az utazás.
Ismét lehet majd MÁV, Volán, MAHART és HÉV kombinált jegyeket is vásárolni 1990 Ft-ért.
További részletek itt.

A fedélzeten kötelező a szájmaszk használata 6 éves kortól, illetve a távolságtartás. A hajókon kézfertőtlenítő biztosított.

Forrás: MAHART

Nézzétek meg Kirándulás rovatunkat többi ajánlóját is!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.