Teljesítsd a 10 útvonalat és fedezd fel a Pilist és környékét! – Digitális Vándor meseösvény

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már sok alkalommal használtuk a Digitális Vándor alkalmazás bringás és gyalogos túráit, melyek között kifejezetten gyerekeknek való kalandokat is találtok. Most két holló segítségével teljesíthettek 10 Digitális Vándor meseösvény kihívást, amely igazán jó és ingyenes program.

A Digitális Vándor alkalmazásban most tíz új ösvény érhető el, amelyeken két holló, Oszi és Ottokár szegődik mellénk útitársnak. De kik is ők? A Corvus El Rey hollódinasztia Mátyás király megbízásából egyengeti az erdők lakóinak életét. Az előkelő fekete madarak ugyanis minden állat nyelvén tudnak, és ismerik a természet titkait. Most a család legfiatalabb tagján, Oszin van a sor, hogy beletanuljon szerepébe. Ebben nagyapja, Ottokár segíti, aki még nem találkozott olyan feladattal, amit ne tudott volna megoldani.

Minden Digitális Vándor meseösvény helyszínen más és más próbatétel vár ránk és a hollókra, és közben csodálatos tájakat fedezhetünk fel. Az ösvényeken állomásról állomásra kérdéseket kell megválaszolni, amiben kis Oszi és mindentudó nagyapja segítségünkre lesznek. Ha ügyesen teljesítjük a feladatokat, állatok és varázslények is megjelennek nekünk a maguk virtuális valóságában. Ha a tíz kalandból ötöt végigjárunk, nyerhetünk egy belépőjegyet a Budakeszi Vadasparkba és egy Oszi kitűzőt is.

És merre járnak Osziék? Természetesen a legjobb helyeken: Visegrádon, a Beliczay-szigeten, Biatorbágyon, a Budakeszi Arborétumban, a Holdvirág-árokban, Csobánkán, Kamaraerdőn és a Budakeszi Vadasparkban is.

Oszi és Ottokár kamaraerdei kalandját képregényként is elolvashatjátok, amely ingyenesen letölthető.

Az alkalmazást itt tudjátok letölteni! Mi tényleg nagyon sokat használtuk már, amelyről itt és itt is írtunk bővebben!