Derült égből fasírt, avagy az élet mit sem ér jó falatok nélkül!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Derült égből fasírt

Az élet mit sem ér jó falatok nélkül. Flint feltalálónak készül és kalandra éhezik. Elhatározza, hogy olyan gépet épít, amely az esőt is ínycsiklandó fogásokká változtatja. A Sony Pictures Animation azonos című mozifilmjéhez készült 2D-s előzménysorozat februárban vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Cartoon Networkön.(x)

Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.

Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Az eredeti film összes szerethető szereplőjét viszontláthatjuk: köztük Flint édesapját, Timet, aki a szűkszavúság és a még „szűkebb” érzelemnyilvánítások embere; Flint laborasszisztensét, a megbízhatatlan majmot, Steve Shelbourne polgármestert, aki a választást a szardíniáért folytatott kampányával nyerte meg; Brent-et, a tizenéves helyi celebet, aki érett kora ellenére még mindig babaruha modell; Earl-t, a testneveléstanárt és Manny-t, a műszaki zseni gyereket.


JÁTÉK

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! CN ajándékcsomagot nyertek: Mihalek Bianka, Horváth Anita és Kertész Zsuzsa. Gratulálunk, írtunk nektek email is!

Játsszatok velünk és nyerjetek CN ajándékcsomagot, ami a következőket tartalmazza: 1-1 db Ben10 tolltartó, CN füzet, CN tornazsák. Nincs más dolgotok, mint az alábbi kérdésre válaszolni:

Neked ki a kedvenc szereplőd a Derült égből fasírt sorozatból?

Ismerd meg a szereplőket a Derült égből Fasírt oldalon!
A választ a jatek@minimatine.hu-ra küldjétek február 28-a, szerda éjfélig. A tárgyba írjátok be, hogy fasírt! 3 szerencsés nyertest sorsolunk, akiknek a nyereménye 1-1 db CN ajándékcsomag.
Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.