December 5-éig nyitva tart a Vasúttörténeti Park!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2021-ben rendhagyó módon december 5-éig tart nyitva a Vasúttörténeti Park. Keddtől vasárnapig 10 és 16 óra között várnak benneteket, ráadásul minden megváltott belépőjegyhez 1 db, egy körre érvényes kerti vasúton utazásra felhasználható kupont adnak ajándékba.

A belépőjegy árak egységesen 1.200 Ft/fő-ért válthatók, a családi belépő 4000 Ft.

Hétköznapokon működő interaktívok: kerti vasút, fordítókorong, hajtány. A hétvégén, az előzőekben felsoroltak mellett még sínautó, illetve dízelmozdony.

December 5-én 10 és 18 óra között Téli Szezonzáró Fesztivállal várják a látogatókat, melynek részleteit hamarosan weboldalukon is közzéteszik.

Kérik, hogy tartsátok be az aktuális járványügyi intézkedéseket és előírásokat is!

Forrás: Vasúttörténeti Park

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!