2020-as naptárak a család minden tagjának

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Falinaptár 2020

Szuper 2020-as naptárak az új esztendőre, amellyel magatokat is meglephetitek! Szép illusztrációk, mesék, praktikus tanácsok, szezonális élelmiszerek, vadludak…

Meseképek naptára

Rutkai Bori mesés naptára kapható a Két Egér Könyvesboltban, a Pagony könyvesboltokban, a Müpa könyvesboltban, az Anno meseboltban és az Írók Boltjában, illetve a zenekarnál is.

Pagony18

Egy különleges, ünnepi naptár, mely a Pagony 18. születésnapjára készült! 18 hónap, 18 gyönyörű Pagonyos illusztráció! A naptár 2019. októberétől tart 2021. márciusáig! A naptárban szereplő képek alkotói: Rofusz Kinga, Agócs Írisz, Szegedi Katalin, Cristina Quiles, Dániel András, Gyöngyösi Adrienn, Marék Veronika, Pásztohy Panka, Horváth Ildi, Kálmán Anna, Kőszeghy Csilla, Molnár Jacqueline, Paulovkin Boglárka, Gévai Csilla, Szimonidesz Hajnalka, Baranyai b. András, Bernát Barbara, Nagy Norbert, Egri Mónika. A webshopban nem elérhető, viszont a Bartók Pagonyban még láttunk belőle példányokat!

Szegedi Katalin mesés naptára

Szegedi Katalin mesevilágba röpít mindannyiunkat. A naptár A3 méretben, selyemfényű papírra készült, a névnapok, ünnepnapok feltüntetésével.

Bátor tábor családi naptár

A2-es fali tervezőnaptár segítségével a család apraja-nagyjának programjait nyomon követheted, különleges világnapok és színes matricáink pedig gondoskodnak róla, hogy ne maradjatok le a Hóemberek világnapjáról, vagy hogy a napi feladatok mellett biztosan szánjatok időt magatokra és a közös programokra is. A naptár megvásárlásával a Bátrakat is támogatod!

12 magyar népmese naptár

Minden hónapnál egy magyar népmesét találtok, és az illusztrációk is szemet gyönyörködtetőek.

Felelős Gasztrohős naptár

A szezonális terményeket, vacsoraötleteket és zöld tippeket felsorakoztató szervező naptárban egymás mellett elfér egy öttagú család minden tagjának a programja. Az idénytermények illusztrációja jól szemlélteti, mennyi finomság elérhető az adott hónapban.

Ringató naptár

Az idei falinaptár képein egy-egy mondóka elevenedik meg Bölecz Lillának, Maros Krisztinának és Takács Marinak köszönhetően. A névnapok és az ünnepek mellett különböző, az időjárással kapcsolatos népi bölcsességeket is olvashatunk az oldalakon. A szövegeket Gróh Ilona, a Ringató alapítója válogatta.

Családi naptár 2020-ra

Akár 7 családtag programjait, tennivalói, fontos dátumait is követhetitek. Kállay Nagy Krisztina illusztrációival.

Chris Dunn meseszép nyulas naptára

Nálunk idén Chris Dunn angol illusztrátor naptára fogja díszíteni a falat. A részletgazdag rajzok a Paisley Rabbit and the Treehouse Contest mesekönyvhöz készültek még 2018-ban.

A Tatai Vadlúd Sokadalom naptára

És a végére jöjjön egy vadludas, mert nagyon jó kis rendezvény volt a Tatai Vadlúd Sokadalom novemberben, idén is biztosan megyünk!

Tartsatok velünk 2020-ban is! Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb hétvégi programokról, interjúkról, ajánlókról és válogatásainkról, látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre!