Szép Nap a múzeumban! – Családi nappal vár a Szépművészeti Múzeum

Szponzorált tartalom

Október 14-én ismét Szép Nap lesz a Szépművészeti Múzeumban, amikor 10 és 13 óra között a színes palettából szabadon szemezgetve a család magának állíthatja össze programját a gyerekek érdeklődése alapján. A programot főként 6-12 éves gyerekeknek és családjuknak ajánlják. Szponzorált tartalom.

Mesés ez a múzeum! Mesélnek a képek, mesélnek a képekről, sokféleképpen, sok helyen, gyerekek és felnőttek kedvét keresve, játékosan, kedvesen. Programjaik bármely korosztálynak érdekesek lehetnek, de leginkább a 6–12 éves gyermekek fantáziáját és érdeklődését szeretnék felkelteni. Céljuk, hogy a családtagok közös élményeket szerezzenek és a múzeum mindenki számára igazi örömforrás legyen.

Ezen a szombaton 10 és 13 óra között a család magának állíthatja össze programját a gyerekek érdeklődése alapján.

 

Folyamatos programok:

  • Szépműhely: Mesés művek alkotása a Román Csarnokban
  • Mesemorzsák: 20 perces foglalkozások a múzeum gyűjteményeiben
  • Múzeummerülés: Nézz hangosképet oskostelefonnal a kézben!
  • Olvasósarok: Múzeumi zsebkönyvek és családi füzetek
  • Játéksarok: Memóriajáték a múzeum műkincseivel

Kiindulási pont: Román Csarnok
A családi nap bőséges programkínálattal várja az érdeklődőket. Érdemes a múzeum nyitásakor érkezni, hogy legyen idő mindent kipróbálni!
Jegyár: 2500 Ft/fő felnőtteknek, 1500 Ft/fő 18 év alattiaknak, ingyenes 2 éves kor alatt

A jegyvásárlás elővételben vagy a helyszínen lehetséges! A sorban állás elkerülése érdekében az online jegyvásárlást javasolják.
A programjeggyel a Renoir-kiállítás nem látogatható!

További információk és jegyvásárlás itt.

A programváltoztatás jogát fenntartják. A rendezvény főtámogatója az MVM.

Forrás: Szépművészeti Múzeum

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!