Családi Iránytű Klub – Mit olvassunk az ovisoknak? – online beszélgetés 2022. október 24-én 18 órától

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberi Móra Családi Iránytű Klubra az óvodások szüleit, nagyszüleit és óvodapedagógusokat várnak. Együtt beszélgethettek arról, mit olvassunk, milyen könyvet lapozgassunk kis- középső- és nagycsoportos gyerekeinkkel. Mesét, verset, mondókát? Klasszikusokat vagy kortársakat? 2022. október 24-én 18 órától az online térben várnak benneteket a Móra Kiadó Facebook oldalán.

Szerencsére a magyar gyerekirodalmi kínálat igen gazdag, melyből bőséggel merítettek a Mondjad még! családi olvasókönyv szerkesztői. Nem titkolt céljuk volt a legfontosabb klasszikusok mellett minőségi kortárs írásokat is összeválogatni. A 3 kötet a 3 óvodai évet fedi le, kötetenként tematikus bontásban.

Ahogy számos mórás válogatásból lett óvodások kedvenc kötete, remélik, hogy ezek a könyvek is egyszer ott lesznek minden kisgyerek és óvoda könyvespolcán.

Tudj meg mindent a Mondjad még! sorozatról és az óvodások szépirodalmi neveléséről pedagógus szakértőinktől: Bereczkiné Záluszki Annától, Dr. Galuska Lászlótól és Szinger Veronikától, akikkel a Móra Kiadó edukációs szerkesztőségének vezetője, Török Ágnes beszélget.

A klubon a részvétel INGYENES.

A beszélgetés 2022. október 24-én, hétfőn 18 órakor kezdődik a Móra Facebook oldalán itt.

Forrás: Móra Kiadó