Cófli receptes böngészője – gyors receptek, mókás feladatok

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cófli receptes böngészője

Már a címből is kiderül, hogy ebben a könyvben biztosan találtok majd recepteket, sőt böngészni is lehet majd, de vajon ki lehet Cófli? Orbán Orsolya mesés szakácskönyve, melynek írója és illusztrátora is egyben, igazi családi csemege, amelyben minden korosztály találhat magának sütni, főzni és kutatni valót. Ha velünk játszotok, most meg is nyerhetitek! Szponzorált tartalom!

Rumli, a sárkánykölyök beszabadult a királyi konyhába, és hatalmas felfordulást okozott. Csak ti segíthettek Cóflinak, az udvari főszakácsnak, hogy rendet tudjon rakni, és ha megtaláltatok minden hozzávalót a rajzos-receptes oldalakon, akkor közösen el is készíthetitek ezeket a gyors, egyszerű finomságokat.

Cófli receptes böngészője

Különösen a mostani időszakban szeretnénk minél hamarabb valami finom reggelit, ebédet vagy vacsorát az asztalra rakni, és nem árt, ha ebbe a gyerekeket is be tudjuk vonni. A főzés gyerekekkel lehet szórakozás, de sokszor kihívásokkal is teli. Nálunk szívesen vetik bele magukat a főzésbe a srácok, de többnyire hamar elmúlik a lelkesedés, és a romok eltakarítása és a befejezés mindig ránk, felnőttekre marad. A receptes-böngészőjével egy kicsit tovább is fenntartható ez a lelkesedés, hiszen amíg a kis kukták a hozzávalók rajzainak keresésével foglalatoskodnak, újra használható lesz a konyha. A könyv 5-8 éveseknek ajánlott, de nálunk a kisebb és a nagyobb is szívesen csatlakozott a cóflis csapathoz.

JÁTÉK

Cófli receptes böngészője

Gratulálunk Lévai Mariannak! Ezúttal neki kedvezett a szerencse, és megnyerte a Pagony legújabb receptes böngészőjét!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Pagony Kiadó jóvoltából a Cófli receptes böngészője című családi böngészős-szakácskönyvet. A következő kérdésre várjuk a választ március 28-a, vasárnap éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

Ti melyik receptet próbálnátok ki szívesen a könyvből?

a.) húsgombócos spagetti
b.) csirkés-fetás saláta
c.) házi pizza

Általános játékszabályzat itt.

A további jó könyveket, újdonságokat keressétek Könyv rovatunkban. Ha a szabadba vágytok, Kirándulás rovatunkban találtok jó ötleteket, a legjobb online programokat pedig a hétvégi programajánlóban (csütörtökönként frissítjük) gyűjtöttük össze!
Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.