Cinemira Ünnepi Online Filmfesztivál – 45 ingyenes animációs kisfilm 2023. január 6-áig!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 6. és január 6. között 45 fiataloknak szóló kisfilm és animáció érhető el ingyenesen a Cinemira oldalán, korosztály szerinti keresési lehetőséggel.

Olyan izgalmas filmeket nézhetsz meg, mint Emma Sémira Feketerigók című filmje, ami a zsűri külön dicséretében részesült 2021-ben, Sandra Coppola Trófea című alkotása, ami a legjobb kisjátékfilm díjat kapta az idei Cinemirán vagy Julia Skala és Oscar Jacobson Nyári zápor című animációja, ami az animációs zsűri külön dicséretét érdemelte 2022-ben.

Látható még B. Nagy Ervin magyar élsportolókról szóló sorozata, Martin Smatana Papírsárkány című alkotása, amely a legjobb animációs kisfilm díjat kapta a 2020-as Cinemirán vagy Ruchama Ehrenhalt Add vissza! című filmje, ami a legjobb rövidfilm díjat nyerte szintén 2020-ban. De nemcsak a fent említettek, hanem rengeteg izgalmas kisfilm várnak rátok.

Részletek itt.

Forrás: Cinemira

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!