Cartoon Network játék leírás

A Cartoon Network felméréssel egybekötött kampányt folytat a magyar gyerekek önbizalmáról, önbecsüléséről. A csatorna célja, hogy felismertesse a gyerekekkel, hogy mi az erősségük, hogy értékesek, hogy bizonyos, csak rájuk jellemző dolgok különlegessé teszik őket, és az életben fontos, hogy ezt mindig szem előtt tartsák, hogy másokat és saját magukat kellően becsüljék.

A kérdőívet kitöltők a Millipop Mosolygyár január 28-ai rendezvényére 5 db páros jegyet (1 gyerek és 1 kísérő belépőt) nyerhetnek. Sorsolás: január 26-án. A nyertesek e-mailben kapnak értesítést.

A Cartoon Networkön futó Pindúr Pandúrok-sorozat három, világszerte népszerű főhőse: Sziporka, Csuporka, Puszedli január 23-tól hétköznap 14.45-kor új kalandokkal vár a Cartoon Network csatornán. A lányok találékonyak, tettre készek, bátrak és tele vannak ötlettel, hogyan mentsék meg a világot. Mindegyikük kiemelkedő valamiben. Sziporka a csapat vezetője, igazi agytröszt. Sokszor neki jutnak az eszébe a jó ötletek és a nagy tervek. Puszedli igazi kislány, fontos neki a külcsín. Csuporka a pandúrok legerősebb tagja: harcias, kissé talán fiús, de ez olykor jól jön egy-egy bevetésnél. Te miben vagy kiemelkedő, azaz mi a Pindúr faktorod? Ügyesen táncolsz? Vagy könnyen kötsz barátságokat?
A gyerekek a www.powerpuffyourself.com alkalmazás segítségével elkészíthetik saját Pindúr Pandúros avatarjukat, illetve kideríthetik, hogy milyen ’Pindúr faktorral’ rendelkeznek, azaz egy játékos személyiségteszttel megtudhatják, milyen alap személyiségjegyekkel rendelkeznek, mik az erősségeik.