Október 11. és 14. között Budaörsön vár a Primanima

Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál

11. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál

A Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivált idén 11. alkalommal rendezik meg október 11. és 14. között Budaörsön, és ismét kiemelt figyelmet szentelnek az ifjabb közönségnek: a három korosztályra bontott Gyerekfilmes versenyprogram mellett a PrimaTeen várja a tinédzsereket szórakoztató és elgondolkodtató animációkkal.

A Primanima nemcsak egy fesztivál, hanem minden, ami animáció és sok minden más is! Az évek során számtalan projektet indítottak útjára fesztivál központból a BABtérből.

A helyszín idén is a Jókai Mór Művelődési Ház, a BABtér és a Zichy Major. A felnőtteknek, tiniknek és gyerekeknek szóló filmvetítések mellett ismét lesznek workshopok, beszélgetések és persze bulik. Folytatják a Primanima Academy szakmai programsorozatot, és új versenyprogramot hoznak: a Sziluettek szekciói kísérleti, provokatív és megosztó, felforgató és rendhagyó animációs rövidfilmeket sorakoztatnak fel.

Idén első alkalommal vásár is lesz szombaton 14:30-tól a díjkiosztóig a Jókai Mór Művelődési Ház előterében.

Jegyárak: 4 napos bérlet: 14 000 Ft; 4 napos diákbérlet: 7 000 Ft; egy blokkra szóló jegy: 1800 Ft

Részletes program itt.

Forrás: Primanima

 

 

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!