Budakeszi Vadaspark

Cím: Budakeszi, Szanatórium utca vége, busszal a Széll Kálmán térről (22A vagy 222) a Szanatórium utca megállótól gyalog 15-20 perc (a budapesti bérlet még jó idáig).
Nyitva tartás: hétköznap 9:00-17:00, hétvégén és ünnepnapokon 9:00-18:00, az állatsimogató hétfőn zárva
Neked ajánlom: Ha szeretnétek egy kicsit kiszabadulni a városból, de mégsem távolra utazni. Az árnyas fák alatt meleg időben is kellemes a séta. Minden évszakban nagyon szép.
Amit még érdemes tudnod: A külső programok ingyenesek (gazdasági udvar, kinti játszótér a réten), parkolás a Budakeszi Vadasparknál 400 Ft/nap, belépő a Parkba: felnőtt 1900 Ft, gyerek 900 Ft (2-14 év), családi (2 szülő + 1 gyerek) 3900 Ft, minden további gyerek 500 Ft.
Mi van még ott: látványetetések, bemutatók, büfé és ajándékbolt, Makk játszótér az Ilona-malom Műhelytől, erdészeti játszótér erdészeti játszótér, állatsimogató (hétfőnként és ebédidőben zárva), az év interaktív tanösvénye 2016-ban, ingyenesen kölcsönözhető babakocsik elfáradt gyerekeknek, baba-mama szoba, kalandpark, gazdasági udvar háziállatokkal, kőfejtő, dinópark (kombinált belépővel látogatható)
Weboldal: https://budakeszivadaspark.hu/
Fb oldal: https://www.facebook.com/budakeszivadaspark/
Gyerekbarát mérőfok: 5/5

 

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.