Brúnó a Balatonon kalandozik – játsszatok velünk és nyerjétek meg a sorozat 3. kötetét!

A Brúnó a Balatonon 3., befejező részében a Kis-Balaton és környékét ismerhetitek meg alaposabban. Szponzorált tartalom.

Jártál-e már a keszthelyi Festetics-kastélyban, a sümegi lovasjátékokon, vagy Szigliget várában? Csónakoztál-e már a tapolcai tavasbarlangban? Láttad-e már a Kis-Balaton szépséges vidékét? Ismered-e a badacsonyi Rózsakő, a Szent György-hegyi sárkány, vagy a hévízi ördög legendáját?

Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat írója és rajzolója, akinek munkásságát számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el, most a Balatont mutatja be a legkisebbeknek. Az építészmérnök végzettségű meseíró egy kedves történet és részletgazdag rajzok segítségével kalauzolja végig óvodáskorú olvasóit a magyar tenger nevezetes helyszínein. A háromkötetes Brúnó a Balatonon sorozat harmadik a kötetéből a Balaton nyugati vidékét ismerhetjük meg.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Juhász Antóniának kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!
Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Brúnó a Balatonon 3. – Nyugati karéj című kötetet a Móra Kiadó jóvoltából! A következő kérdésre várjuk a választ:

Miről szól a Brúnó Balatonon 1. és 2. kötete?

Segítséget itt találtok. A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk 2023. június 28-a, szerda éjfélig! Általános játékszabályzat itt.