Boribonnal a parkban – játékos program óvodásoknak a Szent István Parkban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pagony két népszerű mesékre épülő játékos, nyomozós feladványokból álló városi sétájáról már írtunk nektek (kuflis séta és a Négy madár titka), most a legkisebbek nagy örömére Marék Veronika boribonos meséjéhez is készült egy játszótéri kalandjáték, amit szintén kipróbáltunk.

A program a Szent István park szomszédságában található Pagony Játékházból indul és ide is érkezik. A négy főnek szóló játékban Boribon a játszótérre készül, ahova magával viszi új kincsesládikáját. Nagyon izgatott, mindent szeretne kipróbálni.

A ládában mindenféle izgalmas dolgot találtok, amivel változatos feladatokat lehet teljesíteni. Ehhez kaptok egy kis füzetet mesével, feladatokkal, színezővel, amit hazavihettek. Kényelmesen 1 óra alatt elvégezhetők a feladatok, de nyugodtan ki is lehet belőle hagyni vagy valamelyik népszerűbb játékot többször kipróbálni. A játék végén a Pagony Játékházba kell visszavinni a dobozt és egy apró ajándék is jár a gyerekeknek.

Az egyik feladathoz jól jöhet egy műanyag lapát, de anélkül is egyszerű volt elvégezni, mert a homokozóban mindig akad néhány ottfelejtett homokozós eszköz.

Kinek ajánljuk: A programot óvodásoknak és nagyobb bölcsiseknek is ajánljuk, akár kisebb létszámú szülinapra vagy családi programnak. A feladatokat kisebbek is könnyen tudják teljesíteni, mivel nem egymásra épülnek, így bármelyik kihagytató.

Indulási és érkezési pont: Pagony Játékház (1137 Budapest Pozsonyi út 36.)
Ajánlott korosztály: 3-7 év
Ár: 6900 Ft
Résztvevők száma: max. 4 fő
A programra regisztrálni online lehet!

A képeken látható plüss Boribon nem tartozik a játékhoz, de a boltban megvásárolható!

Forrás: Pagony