Boomerang télapó expressz – december 4-6.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

boomerang_hirdetes_105x148_2

Ismét ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a gyerekek a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Boomerang meseszereplői és manócskák kíséretében, sőt találkozhatnak az Iszkiri zenekar koncertje mellett magával, a mozdonnyal érkező Mikulással is. Játsszatok velünk, és nyerjetek 1 felnőtt + 2 gyerek belépőt a rendezvényre vasárnap délután 14 órára. Mivel már nem lehet vonatos jegyet kapni, itt a remek alkalom 🙂

érkező vonat

A mozdonyos utazás után, az Orient Csarnok színpadán az Iszkiri zenekar műsorával várják a Télapót, aki ünnepi díszben pompázó gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Mikulással és Scooby-Dooval is.

_MG_1760

Tavaly remekül érezte magát a Minimatiné csapata, beszámolónkat itt olvashatjátok.

Télapó a Parkban

JEGYEK:

Már csak egyféle jegy kapható: A vonatos jegyek mind elfogytak!
Vasúttörténeti Parkos belépéssel a rendezvényre: 2200 Ft/fő (egységes jegyár gyermeknek és felnőttnek, 0-99 éves korig, a vasutas és nyugdíjas kedvezmények erre a rendezvényre nem érvényesek!)
A jegyár tartalmazza: a belépőjegyet a Vasúttörténeti Parkba, a műsor megtekintését, találkozást és fotózkodási lehetőséget a Mikulással és Scooby-Dooval, gyermekeknek az ajándékcsomagot.

Télapó_Expressz_2014_MG_1695_fotó_Minimatiné

Aktuális hétvégi programjainkat mindig a Hétvége rovatban találjátok! Hamarosan érkezünk adventi válogatásokkal, a legjobb ünnepre hangolódó programokkal, jégpályákkal, interjúkkal, ajándék ötletekkel és még sok meglepetéssel 😉 Tartsatok velünk! Mi már nagyon várjuk! Hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni! Fb oldalunkat pedig itt találjátok!

A játékot lezártuk! A szerencsés, Éva nevű nyertesünket e-mailben értesítjük a részletekről!