Boldog Új Évet! – szép és hasznos naptárak 2014-re

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ringató_naptár_2014

Ha még nem szereztétek be, összegyűjtöttünk pár szép és hasznos naptárat a 2014-es évre: köztük kiváló magyar grafikusok munkái, külföldi, rendelhető darabok, ingyen nyomtatható baglyos naptár és csináld magad naptárat is találtok. Ezzel kívánunk Nektek programokban gazdag új esztendőt!

Ringató_naptár_belül_2014

A Ringató családi naptára a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg. Minden évszaknak megvan a saját grafikusa: Simonyi Cecília, Szalma Edit, Schall Eszter és Szepesi Szűcs Barbara. Gazdag tartalma a Ringató értékeit, stílusát, gondolatvilágát tükrözi. Felér egy gyönyörű, nagy mondókás könyvvel. Itt-ott felbukkan egy találós kérdés is, a nagyobbak pedig érdekes feladatokat találnak az oldalakon. Kapható a legtöbb könyvesboltban. Ár: 1500 Ft körül.

a_mi_csaladunk_meses_naptar

A mi családunk naptárában mindenki saját oszlopban rögzítheti az eseményeket, ráadásul egy pompás felületen, amelyet Keszeg Ágnes derűs illusztrációi díszítenek. Ár: 1700 Ft körül. Szegedi Katalin Mesés naptára arra hivatott, hogy bearanyozza az év minden egyes napját. Mesevilágba röpít mindannyiunkat, kicsiket és nagyokat. Ár: 2800 Ft körül. Mindkettő kiadója a Cerkabella.

Kippkopp_naptar_2014

A Kippkopp Naptár a napok számozását mutatja, a napok neve nincs feltüntetve. A naptárhoz tartozik 3 matrica-lap. Színes pöttyökkel jelöljük be a vasárnapokat, a Húsvétot és a Pünkösdöt, vagyis a változó ünnepeket. Ezek után következnek a születés- és névnapok, s az üres matricákba beírhatjuk mindazt, amit még fontosnak tartunk. A Kippkopp-naptár lényege a színes facsipesz. Ezzel a gyerekek követni tudják a napok múlását, és azt, hogy hányat kell aludni egy-egy fontos ünnep előtt. A következő évben a vasárnapok, a Húsvét és a Pünkösd matricáinak áthelyezésével ismét egy érvényes naptárral rendelkezünk. Ár: 1600 Ft körül.

Bogyó_és_Babóca_naptár_2014

A 2014-es Bogyó és Babóca falinaptárban minden hónaphoz egy jellemző meséből választottak jelenetet. Középen pedig kivehető ajándék poszteren a mesék összes szereplőit megtalálod. Ár: 2000 Ft körül.

CSALADINET_naptar_2014

Családinet.hu praktikus naptárjában öt oszlopban lehet követni a családtagok fontos dolgait, árnyalatokkal elválasztva az egyes sorokat, színekkel elválasztva az oszlopokat kiemelve a hétvégéket. Szerepelnek a naptárban a már most tudható iskolai szünetek, félévi bizonyítvány és egyéb fontos családi dátumok is. A naptárhoz eseménymatricák is tartoznak a könnyebb átláthatóság kedvéért. Ár: 1800 Ft.

kis-vakond-falinaptar-kalt097-07

Nálunk a Kisvakond kihagyhatatlan, nemcsak a figurák miatt, ami a kisebbek kedvence, hanem a kidolgozás és a háttér is szemet gyönyörködtető. A webáruházakban most olcsóbban megrendelhető többféle verzióban (fali, asztali, keskeny). Kapható a nagyobb könyvesboltokban is: Libri, Shopline, Határidőnapló Webáruház. Ár: 1700 Ft-tól.

borarti_naptar

Ingyenesen nyomtathatjuk ki Borarti oldaláról ezt a „csináld magad” naptárat. Az oldalakat utána magunk dekorálhatjuk.

baglyos

Szintén ingyenesen letölthető ez a baglyos naptár, ahol mi választhatjuk ki, hogy milyen hónaphoz melyik grafikus munkája kerüljön.

Corgi_dog_calendar

Lizzy_Clara_Cat Calendar

Macska és kutya fanatikusok innen választhatnak 2700 Ft-ért vagy innen 4000 Ft-ért.

TheNebulousKIngdom_calendar

Lányok kedvence lehet ez a naptár 5400 Ft-ért.

behappynow

 Egy portrés darab innen 5700 Ft-ért.

loopzart

Aki a minimál dizájnt szerti, itt talál starwars-os, állatfejes, gyümölcsös naptárat.

everyday_magic

És a végére egy csodaszép atmoszférájú naptár, mi is szívesen tennénk falra, 14 $-ért.