Boldog szülinapot! – 70 éves a Móra Kiadó – egész novemberben ünnepi játékkal várnak benneteket!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2020. november 6. és 30. között a hetven és a 70. év körül forog majd minden a Móránál. Szeretettel hívnak és várnak, hogy tarts velük időutazásukon, lapozz bele új, ünnepi évükre megjelent könyveikbe, oszd meg velük, ha még nem tetted, mit jelent neked a Móra. Mi is felelevenítettünk néhány régebbi és mostani szép emléket velük kapcsolatban!

Tarts velük az ünneplésben weboldalukon és közösségi média felületeiken, ahol sok-sok érdekességgel készülnek egész hónapban! Ha november 30-ig 10.000 Ft felett vásárolsz webshopjukból, akkor egy nyereményjátékon is részt vehetsz, ahol igen vonzóak a nyeremények: 1 db Asus Notebook, 1 db JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró, 1 db 30.000 forint értékű ajándékutalvány a Játéknet webáruház felajánlásából.

A részleteket itt találjátok!

MINIMATINÉ MÓRÁS EMLÉKEI

Mi is megosztunk néhány szép mórás emléket veletek. Gyerekkorunk kihagyhatatlan kedvencei voltak többek között Szepes Mária, Varga Katalin és Kormos István meséi, akikről Felejthetetlen gyerekkönyvek sorozatunkban is megemlékeztünk. Legjobb mórás emlékeink közé tartozik még Kisvakond 60. születésnapja, illetve Richard Scarry fiának, Richard „Huck” Scarrynek budapesti látogatása is, ahol a gyerekeink ugyanazokat a karaktereket rajzolhatták meg vele, amelyeket mi is imádtunk gyerekkorunkban!

KEDVENCEINK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBÓL

Emellett rengeteg új mórás könyvről is olvashattok nálunk az elmúlt években: pl. a Amikor a kukák világgá mentek című könyvről, az Erdőszelfi című kötetről, a Rém jó sorozatról, Bartos Erika „városnéző” könyveiről, a Matek mester sorozatról, a LÜK-ről, a Káprázatos kalandok sorozatról vagy a legújabb élményünkről a Vuk ihlette digitális meseösvényről, amelyről itt írtunk!

Boldog születésnapot Móra Kiadó!