Itt jártunk – Bóbita Családi Filmfesztivál

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bóbita Családi Filmfesztivál 2013

Helyszín: Bp.,VIII. ker., Aréna Pláza mozi

Ezen a vasárnapon a Bóbita Családi Filmfesztivált tűztük ki célul. A szombati Ringatóról lemaradtunk, de vasárnap már összekaptuk magunkat és elmentünk a Bélaműhely koncertjére.

Láttunk már egy beszélgetést velük a tv-ben és éppen ideje volt, hogy élőben is meghallgassuk. Mindenféle kerékpárból és alkatrészekből fabrikált hangszereken zenélnek, amit a gyerekek is kipróbálhatnak. Kicsit olyan érzésünk volt, mintha a Korai örömön felnőtt szülők zenekara lenne ez, akik már nem mászkálnak az éjszakába, de családdal is jár nekik egy kis szórakozás. A gyerekek is jól elvoltak az improvizációs zenén. Sajnos a mieinket egyenlőre jobban érdekelték a távirányítós autók, de mivel minden program egy térben zajlott, mindenki megkapta, amit szeretett volna. Ez egy picit zavaró is volt, de valószínű ez a hely adottsága, pedig próbálták szőnyegekkel meg dekorációval otthonosabbá tenni. Az egyik sarokban az Állatkert bemutatóján láttunk madárpókot, gyíkot, kígyót; adhattunk le könyveket a másik sarokban, lehetett rajzolgatni, játszani, gyurmázni. Néha nehéz volt közlekedni a programok között, pedig viszonylag nyugis idősávban mentünk. Egy kellemesebb művészmoziban jobban el tudnánk képzelni a rendezvényt, de biztos, hogy kevesebb lett volna a látogató.

Bóbita Családi Filmfesztivál 2013

Bóbita Családi Filmfesztivál 2013

Bóbita Családi Filmfesztivál 2013

Fotó: Minimatiné