2020. március 31-én végleg bezár az Andrássy úti Miniversum!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

5 év után bezárja kapuit a Miniversum. A hírt közösségi oldalukon osztották meg. 2020. január 31-éig még számos meglepetéssel készülnek. Frissítve: a bontási munkákat megrövidítik, így a nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. március 31-éig tartanak nyitva!

A MINIVERSUM egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. Emellett nagyon szerettük az interaktív elemeket, ahol a különböző színű nyomógombokkal lehetett irányítani a vonatokat, fényeket és hangokat is.

Az aktuális belépő árakat itt találjátok. Nyitva tartás itt.

Egyelőre nincs új helye a kiállításnak, de mi reménykedünk benne, hogy találnak új helyszínt ennek a hiánypótló kiállításnak. Itt olvashatjátok fényképes beszámolónkat a 2014-es megnyitóról.

Tartsatok velünk 2020-ban is! Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb hétvégi programokról, interjúkról, ajánlókról és válogatásainkról, látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre!