Sokféle járművön utazhatunk Barabás Miklós kiállításán – tárlatvezetések gyerekeknek

Barabás Miklós kiállítás

Fotó: Magyar Nemzeti Galéria

December 9-én, szombaton 2 időpontban tartanak tárlatvezetéseket gyerekeknek a Magyar Nemzeti Galériában. Gondolán, vitorlás hajón, szekéren, és szamárháton is utazhatunk Barabás Miklós kiállításán festmények, rajzok és akvarellek segítségével. Utána virágnyelven szerelmes üzenetet küldhetünk, lakodalomba csöppenhetünk és a 19. századi Budapesten Petőfi Sándorral is találkozhatunk.(x)

december 9-én, szombaton 10:30-tól kezdődő programot 6-9 éves korosztály, míg a 11:15-kor kezdődő vezetést 10-13 évesek számára alakították ki, így kérik, ennek megfelelő korú gyerekek számára váltsatok jegyet, hogy a programot minden résztvevő élvezni tudja.

Kérik, hogy a gyermek felnőtt kísérővel vegyen részt a vezetésen. (1 gyermeket 1 fő, 2 vagy több gyermeket maximum 2 felnőtt tud kísérni.)
A kísérők a vezetés ideje alatt önállóan is megtekinthetik a kiállítást.

Jegyár: programjegy: 1000 Ft/gyermek
A kísérők kizárólag az időszaki kiállításra váltott kedvezményes kísérőjeggyel vehetnek részt a programon (2100 Ft/fő).

JÁTÉK

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok. A szerencse ezúttal Ugron Emesének kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!

Játsszatok velünk december 3-a éjfélig és nyerjetek gyerek-szülő páros belépőt a december 9-ei program valamelyik tárlatvezetésére! A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre:

 

Hány Barabás Miklós művet mutat be a Magyar Nemzeti Galéria Barabás Miklós. A rajz mestere című kiállításon?

 

Segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!