Bálna

Cím: V.kerület, Fővám tér 11-12.
Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8:00-24:00, péntek-vasárnap: 8:00-2:00
Neked ajánlom: Aki szereti a nagy, világos, átlátható tereket, a város pezsgését és a Duna közelségét. Külföldi ismerősökkel is érdemes beülni egy kávéra.
Mit vigyél magaddal: Egy kényelmes fotelt, mert ugyan közösségi térnek szánják, de pár kényelmetlen műanyag kockaszéken kívül más nincs. Mobil netet, mert WIFI sincs.
Amit még érdemes tudnod: A helyen csak a megnyitó napjaiban volt egy nagyobb játékra szánt tér szőnyeggel, kockákkal, vasúti terepasztallal. Egyenlőre nincs tervezve hasonló a hétköznapokra. A  harmadik emeleti pelenkázó nem túl barátságos és vannak hibái, pl. a „pelenkázóasztalnak” semmilyen pereme nincs. Egy kicsit sci-fis hangulata van, de legalább külön van a wc-től és beraktak egy széket is, reményeim szerint szoptatásra. A terasz előtt megy a bringaút, így nem ajánlott futkározó gyerekekkel beülni.
Mi van még ott: Budapest Galéria, biobolt, teraszok jó kilátással, szuveníres üzletek, csokibolt, csillárbolt!?, állítólag bio- és őstermelői piac is lesz, szóval elég fura egyveleg.
Web: balnabudapest.hu
Facebook: facebook.com/balnabudapest
Gyerekbarát mérőfok: 2/5, de reméljük, hogy még javul

vissza

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.