November 21-étől indul a Budapest Bábszínház online BábFilmSzínház sorozata!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 21-étől elindul a BábFilmSzínház a Budapest Bábszínház online sorozata. Sok remek előadással várnak benneteket novemberben és az adventi időszakban is. Az előadásokat a Minimatinén is megtaláljátok majd a hétvégi és adventi ajánlókban.

Nyilván a közösségi élmény nem lehet ugyanaz, mint az élő színház esetében, ezért nem is közvetítéseket, hanem inkább „filmeket” hoznak majd nektek. Azon dolgoztak az elmúlt hetekben, hogy a darabjaikat igazán professzionális minőségben rögzítsék olyan részletekre is fókuszálva, ami a nézőtérről nem mindig látható. Egy arckifejezés, egy gesztus, egy finom bábmozdulat, egy apró részlet a báb ruháján, amit eddig nem vettetek észre, de mégis érdekes, izgalmas lehet. A Pilvax Film hat kamerával való rögzítése lehetővé teszi egészen közeli felvételek készítését.

A Budapest Bábszínház a normál jegy (2500 Ft) mellett elérhetővé tesz egy családi jegyet (4900 Ft) is azoknak a családoknak, akik támogatni kívánják a kultúrát, és ugyanúgy vásárolnának, mintha személyesen látogatnának hozzájuk. Bármelyik jegy vásárlásával az előadás egy készüléken nézhető. A jegyek korlátozott számban vásárolhatók, az előadások külföldről is elérhetőek! Jegyvásárlás itt!

A Budapest Bábszínház népszerű előadásaiból színezőket is le tudtok tölteni. Itt találjátok!

Forrás: Budapest Bábszínház

További szuper programokat Online rovatunkban találtok!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.