Baba-mama Expo és KidExpo – nov. 18-20.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

kidexpo_3

Idén is vár benneteket a Budapest Sportarénában november 18. és 20. között hazánk legnagyobb családi expója, ahol rengeteg program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A KidExpo hatalmas élménygalaxisában az egész napos színpadi programok és a rengeteg játék mellett kedvenc TV figuráikkal is találkozhatnak a gyerekek, de az egészséges táplálkozás, a gyerekdivat és a biztonságos médiafogyasztás is fontos szerepet kap.

Százféle program és foglalkozás várja a családokat, ahol rengeteg játékot is kipróbálhattok. Színpadi programként kvízjátékok, koncertek, divatbemutatók és beszélgetések váltják egymást folyamatosan, élükön az Alma Zenekar koncertjével (szombaton 16 órától).

alma_együttes

Az esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, ezúttal űrbéli kalandokkal és a legmenőbb high tech kütyükkel turbózza fel a KidExpót. Az univerzum titkait csillagászok mutatják meg naponta 11 előadáson, és űrsétát is tehettek a virtuális valóságban. Az űrkézműves sarokban a gyerekek elkészíthetik, vagy 3D tollal megrajzolhatják a legszükségesebb asztronauta kellékeket, és rengeteg élménnyel várja őket a Lego asztala is. Ha ellátogattok ide, személyesen találkozhattok a világhírű magyar holdjáró, a Puli feltalálóival, ráadásként pedig egy próbakörre is elvihetitek!

babamamaexpo

Az anyukákat pár perc alatt átalakítja a profi sminkesekből, fodrászokból és stylistból álló csapat, az apukák pedig mini bortanfolyamon is részt vehetnek. Az egészséges táplálkozásra a játékos zöldség- és gyümölcsszobrászat mellett Mautner Zsófi és Széll Tamás főzőbemutatói is felhívják a figyelmet, akik az egyre többeket érintő ételintoleranciához kapcsolódó glutén- és laktózmentes ételek mellett finom és gyorsan elkészítő tízórai recepteket is bemutatnak.

baba-mama_expo_2016

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával készül. Ruhákat, játékokat, családbarát szolgáltatásokat is beszerezhettek kedvezményes áron, és természetesen Ringató foglalkozás, pelenkázó és étkező is várja a legkisebbeket.

Belépő:
Felnőtt jegy: 2200 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 1500 Ft
Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek): 5500 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!
Nyitva tartás: november 18-20., 10:00-18:00
Helyszín: Budapest Sportaréna

JÁTÉK

kidexpo_2016

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Páros belépőt nyert a rendezvényre (gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés):

Treczkó Valentin
Barczikai Albina
Csukás Ildikó
Maya Mariann
Rékasi-Tóth Alíz

Még ma értesítünk benneteket a jegyátvétel módjáról! Gratulálunk! 🙂

A következő kérdésre vártuk a választ jatek@minimatine.hu-ra:
Ki az idei Kid Expo fő támogatója?
A helyes válasz: OTP Lakástakarék

Nézzétek meg legújabb adventi vásár válogatásunkat is!
Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról és válogatásokról, érdemes feliratkozni hírlevelünkre
itt, és csatlakozni Fb oldalunkhoz.