Az őszi szünetben is ingyenes az utazás Kajla útlevéllel

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 23. és november 1. között ismét több járművön ingyenesen utazhattok az új sárga Kajla útleveletekkel vagy ha még nem kaptátok meg, akkor a tavalyi, kék színű útlevelet is használhatjátok.

  • 2021. október 23. és november 1. között díjmentesen vonatozhatsz a MÁV-START és a GYSEV belföldi vonatain,
  • 2021. október 23. és november 1. között díjmenetesen utazhatsz a VOLÁNBUSZ belföldi helyközi menetrendszerinti járatain,
  • 2021. október 23-24-én díjmentesen hajózhatsz a BAHART Fonyód-Badacsony és Siófok-Balatonfüred-Tihany között közlekedő hajójáratain.

Az előre megváltott Kajla jeggyel együtt a vonaton be kell mutatni a gyermek Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány)!

A 2021-es őszi szünetben az utazási kedvezményt az új, sárga színű Kajla útlevéllel, és a korábbi, kék színű Kajla útlevéllel is igénybe vehetitek.

További információk itt.

Programokat az őszi szünetre itt találtok.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!