Az őszi szünetben is ingyenes az utazás Kajla útlevéllel

Október 23. és november 1. között ismét több járművön ingyenesen utazhattok az új sárga Kajla útleveletekkel vagy ha még nem kaptátok meg, akkor a tavalyi, kék színű útlevelet is használhatjátok.

  • 2021. október 23. és november 1. között díjmentesen vonatozhatsz a MÁV-START és a GYSEV belföldi vonatain,
  • 2021. október 23. és november 1. között díjmenetesen utazhatsz a VOLÁNBUSZ belföldi helyközi menetrendszerinti járatain,
  • 2021. október 23-24-én díjmentesen hajózhatsz a BAHART Fonyód-Badacsony és Siófok-Balatonfüred-Tihany között közlekedő hajójáratain.

Az előre megváltott Kajla jeggyel együtt a vonaton be kell mutatni a gyermek Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány)!

A 2021-es őszi szünetben az utazási kedvezményt az új, sárga színű Kajla útlevéllel, és a korábbi, kék színű Kajla útlevéllel is igénybe vehetitek.

További információk itt.

Programokat az őszi szünetre itt találtok.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!

Hozzászólás letiltva.