Az olvasás mindenkié!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

A BOOK24 idén tavasszal az autizmus spektrumzavarral élő gyermekeket és felnőtteket, valamint családjaikat támogatja. A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának bővítik fejlesztő eszközparkját és könyvtárát, mely segíti a szülők képzését, érzékenyítését és életük segítéséhez járul hozzá, valamint az önkéntes terapeutáknak is segítségül szolgál a foglalkozások során. Szponzorált tartalom.

A programban résztvevő családok csoportos és egyéni tanácsadások, táborok, nyílt napok és tréningek keretein belül kapnak támogatást, ennek köszönhetően a gyerekek és családtagjaik felfedezhetik a bennük rejlő lehetőségeket, megkönnyítve mindennapjaikat.

A CSR kampány kapcsán az olvasási szokásaikról kérdeztük az Alapítvány által támogatott gyermekeket és felnőtteket:

Hogyan lehet csatlakozni a támogatók köréhez?

A támogatásra egy egyedi rendszert fejlesztettünk ki, mely során három különböző módon is segíthetünk a program résztvevőinek. Elsődleges és garantált módja a BOOK24 felajánlásával történik, hiszen minden 1.000 forintot meghaladó kosárérték esetén 100 forintot ajánlunk fel az Alapítvány részére. Emellett vásárlóinknak lehetősége van támogatói könyvjelzőink megvásárlásával további 200 forinttal segíteni a Léleköntő programot. Ezen felül vásárlóink felajánlhatnak egy általuk meghatározott összeget adomány céljából a saját kedvezményük mértékéből.

A támogatás lehetőségeiről és részleteiről további információkat az érdeklődők a nemadomfel.book24.hu oldalon olvashatnak.

A jótékonysági gyűjtés célja, hogy felhívjuk a figyelmet az autizmus spektrumzavarral élő emberek elfogadására és arra, hogy az olvasás mindenkié. A mesék, regények, történetek különleges világa mindenkit magával ragad és befogad, nemtől, kortól, fizikai és mentális betegségtől függetlenül. Célunk, hogy a kampány során az elfogadásra buzdítsuk az embereket, és bemutathassuk, hogy milyen fontos az olvasás élménye.

A BOOK24 Zrt. vezetősége szívén viseli a jótékonykodást, így nem csak karácsonykor, hanem egész évben nagy hangsúlyt fektet a rászorulók támogatására. „Számtalan olyan ember él ma Magyarországon, akiknek speciális igényeik vannak és segítségre szorulnak ahhoz, hogy komfortosan el tudjanak helyezkedni a társadalomban. A Léleköntő program nem csupán az autizmus spektrumzavarral élő gyerekeknek, de családtagjaiknak is segítséget nyújt, amivel még hatékonyabban, sikeresebben tudnak együtt dolgozni a program résztvevőivel. Örömmel állunk be egy ilyen nagyszerű program mögé támogatóként” – mondta Fábián Gergely, a BOOK24 Zrt. igazgatósági tagja.

A bejegyzés megjelenését a BOOK24 Zrt. támogatta.