Ingyenes Városi Dekor Füzet – szuper családi program a nyári szünetre

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Városi Dekor Füzet a Belváros klasszikus és modern építészet, homlokzatdíszítési technikáit mutatja be játékos formában a családok számára. A kiadvány összesen 5 sétát tartalmaz, az egyes sétákhoz különböző játékos feladatok, foglalkozások kapcsolódnak.

A Városi Dekor Füzet digitális változata letölthető INNEN + MELLÉKLET

A Városi Dekor Füzet ingyenesen kérhető egyéni látogatóknak nyitvatartási időben a Deák17 Galériában (V. kerület, Deák Ferenc utca 17.). Családonként maximum 2 példány igényelhető a kiadványból. Osztályok számára – nagyobb mennyiség igénylése esetén – minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a deak17galeria@gmail.com e-mail címen, vagy a +361 266 0482-es telefonszámon a kiadványok átvétele előtt. A füzet 8-10 éves kortól ajánlott.

A Városi Füzet sorozat korábbi kiadványai a Városi Titkos Füzet, amellyel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit, a Városi Zöld Füzet, amely a főváros zöld területeit és azok rejtélyeit mutatja be. A sorozat harmadik kötete a 2019-ben kiadott Városi Sport Füzet. Ez a rész a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Az összes kiadvány letölthető a Deák17Galéria honlapjáról!

Forrás: Deák17 Galéria

További budapesti programokat a nyári szünetre itt találtok!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.