Az Álmok Álmodói 20 kiállításra a téli szünetben a gyerekeknek ingyenes a belépés!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 2023. január 10-éig nézhetitek meg a Millenárison az Álmok Álmodói 20 kiállítást, ráadásul 2022. december 22-étől január 10-éig a 18 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés.

Az Álmok Álmodói 20 kiállításon olyan tudományos és technikai vívmányokat mutatnak be, amelyek felfedezői, megalkotói a magyar néphez és kultúrához kötődő tudósok, szakemberek. Kíváncsi felfedezők, akik új földekre léptek, mérnökök, akik megépítették ötleteiket, tudósok, akik az univerzum rejtelmeibe férkőztek. Megmutatták a világnak, amit még csak ők láttak addig, vagy amiről csak ők álmodták még, hogy lehetséges.

A Szent-Györgyi által felfedezett C-vitamin, Semmelweis áttörése a gyermekágyi láz megelőzésében, Karikó Katalin mRNS-vakcinája, Goldmark színes televíziója, a Neumann számítógép-elv, Gábor Dénes hologramja mind-mind átformálta addigi világunkat, hétköznapjainkat.

Itt találjátok az ünnepi nyitvatartást és az akció részleteit.

Az ingyenes gyermekjegy 18 év alatti egyéni látogatókra vonatkozik. Csoportosan nem használható fel, 3 gyermekenként 1 felnőtt kísérő kötelező. Az ajándékjegy igénybevételének feltétele a 18 éven felüli kísérő Millenáris hírlevélre való feliratkozása.

Forrás: Álmok Álmodói 20