Apró mozdonyok lepik el a Vasúttörténeti Parkot!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Parkban, ahol szeptember 16-17-én várnak benneteket. Játsszatok velünk és nyerjetek családi belépőket az eseményre!

A rendezvény minden évben nagy sikert arat a látogatók körében, ugyanis a környező országok dízel-, elektromos-, és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán. A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbe utazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát. Ez a program biztos favorit, a gyerekek imádják.

Az Orient csarnokban különböző jellegű modellvasutak várják az érdeklődőket és egy LEGO® kockákból épített terepasztal és egy német-magyar-osztrák kooprodukcióban készülő Dachberg 1:32 méretarányú modul terepasztal.

Természetesen a kerti vasút és a fenti színes program kavalkád mellett a Park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon.

A rendezvény nyitva tartása: szombaton és vasárnap 10:00-18:00 óráig.
Belépőjegy árak: felnőtt belépő 1700 Ft,  nyugdíjas belépő 1000 Ft, gyerek belépő 800 Ft (4 éves kortól), családi belépő 4000 Ft.
Kerti vasút 600 Ft/fő/kör, sínautó 400 Ft/fő, fordítókorong ingyenes, további árak itt.
További információk: www.vasuttortenetipark.hu és www.facebook.com/vasuttortenetipark

JÁTÉK

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Gratulálunk a nyerteseknek, akik a családi belépőket nyerték: Balázs Réka, Bartók Anita, Boruzs Bernadett!
Emailben értesítünk benneteket a jegyátvétel módjáról!

Játsszatok és nyerjetek családi belépőt az XI. Európai Kerti Vasutak Találkozójára a Magyar Vasúttörténeti Parkba! A következő kérdésekre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra szeptember 13-a, szerda éjfélig:

Kerti Vasút kvíz kérdések:

1. Hányadik alkalommal került megrendezésre az Európai Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban szeptember 16-17-én?
a.) 1.
b.) 11.
c.) 10.

2. Milyen típusú mozdonyok mögé lehet felülni a rendezvény során?
a.) dízel-, elektromos- és gőzmozdonyok is kipróbálhatóak
b.) csak gőzmozdonyokat lehet kipróbálni
c.) dízel- és elektromos mozdonyokat lehet kipróbálni

3. Hol található a Vasúttörténeti Park?
a.) Debrecen, Petőfi tér 12.
b.) Pécs, Indóház tér 1.
c.) Budapest, Tatai út 95.

3 db családi belépőt sorsolunk és emailben értesítjük a játékosokat a jegyátvétel módjáról.
Általános játékszabályzat itt.