Őszi szünet az Állatkertben – gyerekeknek 200 Ft-os belépővel és ingyenes Halloween bulival!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

állatkert őszi szünet

A Budapesti Állatkert az őszi szünetben többféle akcióval és programmal várja a családokat. A szokásos állatbemutatók és vetítések mellett halloween programokat is szerveznek.

Az őszi szünetben, sőt már október 23-ától egészen november 3-áig 14 év alatti gyerekek 200 Ft-os áron látogathatják az Állatkertet! November 1-jétől a sötétedés miatt már csak 16 óráig tartanak nyitva!

halloween állatkert

A Halloween Esti Buli idén ismét a Holnemvolt Várban lesz október 31-én 17 órától 22 óráig! A bátrabbakat boszorkánykonyha, rémmesék és szellemek várják! És persze a hagyományos családi tökfaragó műhely sem maradhat el! Belépés gyerekeknek 14 év alatt Halloween jelmezben, arcfestéssel, vagy töklámpással 0 Ft, 14 év fölöttieknek és felnőtteknek 2000 Ft. Az esti program csak a Holnemvolt Vár területén zajlik, az Állatkertbe nem lehet átmenni. Az igazán merészek viszont választhatják az Állatkerti Alapítvány által szervezett Halloween Esti Sétát is október 31-én 18 órától! A két program külön-külön jegyvásárlással látogatható!

nyugdíjas ősz állatkert

A nyugdíjasok egészen november 30-áig 1500 Ft-os jeggyel léphetnek be az Állatkertbe!

Figyelem! November 4-étől megszűnik a külön belépő a Holnemvolt Várba, ide is csak állatkerti belépővel lehet majd bejutni! A Holnemvolt Vár bejárata november 4-től funkciójában teljes értékű állatkerti bejáratként használható. Ezzel közelebbi belépési lehetőséget nyújt azoknak, akik a M2-Széchenyi Fürdő megállója felől, az 1-es villamossal, vagy a Mexikói út irányából érkeznek az Állatkertbe. Akik a Hetedhét palota játszóházba, a Cápasuliba, vagy a Simogatóba szeretnének először bemenni, azok számára is érdemesebb ezen a kapun át belépni, ugyanis gyorsabban tudnak belépőjegyet váltani és bejutni az Állatkert területére.

További programok az őszi szünetre itt


Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni!