Alice Csodaországban – megnyílt a Garden of Lights multimédia-kiállítás a Füvészkertben

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Október 20-án 17 órakor végre megnyitja kapuit a Garden Of Lights – Alice Csodaországban multimédia-kiállítása a Füvészkertben, amely első alkalommal érkezik hazánkba! Lépj be a családoddal a mesebeli fények, színek és hangok varázslatos világába. Mi már bejártuk a helyszínt és biztosan visszatérünk még.

A Garden Of Lights és a 250 éves Füvészkert közös szervezésében az Alice Csodaországban páratlan mesevilágába kalauzol! Zuhanj velük együtt a Nyuszi barlangján át egyenesen a bámulatos kalandba! Találkozz a vigyorgó Macskával, aki mesél neked a képzelet hatalmáról és fedezd fel magadban, hogy semmi nem lehetetlen! Beszélgess a Hernyóval és ébredj rá általa, micsoda lehetőségek nyílnak számodra, ha engedsz a kreatív éned csábításának! Merülj alá a mélybe és tapasztald meg azt is, milyen szegény lenne a világ képzelet nélkül, mondjuk egy őrült teapartin! Végül pedig segíts a Szív Királynőnek, hogy visszanyerje a fantáziáját!

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Mi is az a Garden of Lights?

Egy multimédia-kiállítás, ahol a csodálatos botanikuskertben tehetsz sétát, az utadat pedig látványos fény- és hangjáték övezi, mintha magad is belépnél a mesébe. A kiállítás lengyel megálmodói arra törekednek, hogy a Garden of Lights „fénymeséi” körbejárják a világot. Ennek keretében érkezik hozzánk produkció, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújt a téli estékre! Nemzetközi szinten eddig összesen 1.200.000 látogató gyönyörködött a csodában.

 

Mire számíthatsz?

A három hektáron fekvő mesés botanikus kertben mintegy 40 attrakció varázsol majd el – mesejelenetek, karakterek, remek fotópontok, emellett feldíszített fákban és más zöldfelületekben is gyönyörködhetsz, de ne feledkezzünk meg az egyedi multimédiás attrakciókról sem! A mi kedvencünk a sokszor vicces és szemet kápráztató mesejelenetek mellett a fényfüggöny és a vetített fal volt, de szívesen ücsörögtünk a fotópontoknál is és a legtöbb helyen zene is szólt. A kedvenc jelenetekhez akár vissza is lehet térni és újra bejárni az útvonalat.

 

Mikor jöhetsz?

Az Alice Csodaországban multimédia-kiállítás hétfőtől csütörtökig 17:00-től 20:00-ig, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon 17:00-től 21:00-ig tart nyitva. Szenteste és szilveszterkor viszont a csodavilág is pihen! Egészen márciusig várják majd az érdeklődőket.

 

Mennyi a belépő?

12 éves korig és 60 éves kortól a belépő 4100 Ft, 12 éves kortól 4400 Ft, 100 cm alatti gyerekeknek 100 Ft. A programra bérlet is váltható! Részletek és jegyvásárlás itt.

 

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Garden Of Lights – Alice Csodaországban

Néhány praktikus információ

A mosdót a bejárat mögötti épületben találjátok (pelenkázó nincs benne). A Füvészkertben nincs büfé. A helyszín babakocsival is kényelmesen bejárható, mivel a Füvészkert kiépített ösvényein halad végig, az útvonalat a kivilágított kék nyilak jelzik. A parkolás hétköznapokon fizetős a környéken.
Facebook oldaluk

Forrás: Garden Of Lights

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!