Adventi naptárak – 14 ötlet, hogy milyen naptárat válasszunk idén

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2022-es adventi naptárokat ajánlunk, amelyekbe saját magatok válogathatjátok össze az apróságokat, így lehet benne gyümölcs, elemeire szedett pici lego, kis mütyűrök, lányoknak hajbavalók stb. Nagyobb gyerekeknek kerülhet bele minden napra valami finom tea, apró pipere cucc. Kedvencünk az élményajándékos lista, amit akár magatok is összeállíthattok, de a neten is több hasonló fellelhető (közös otthoni mozizás pattogatott kukoricával, diafilmezés, közös forrócsokizás valami jó helyen stb.). Ha pedig kifogytatok az ötletekből, akkor „készen” is kaphattok legósat, dinósat, kutyásat, illatszereset.

Adventi hóember

A vidám hóember minden nap egy apróságot rejteget. Mi sosem töltjük fel egyszerre a zsebeket, mert a kicsik biztos egyszerre megnéznék.

Adventi naptár klipszekkel

A különböző kis táskák klipszek segítségével rögzíthetőek az akasztó szalagra. Kicsit „do it yourself”, de mégsem kell a zsákokat megvarrni, a figurákat elkészíteni.

Adventi naptár házakkal

A vidám kis házak feldobják a gyerekszobát és apró ajándékokkal tölthetők fel.

Minimál karton házikós

Környezetbarát házikó formájú naptár kartonból a minimalista stílus kedvelőinek.

Saját készítésű adventi naptár minden hozzávalóval

24 zacskóval, 24 matricával (számok 1-24-ig), 24 csipkesszel és 1 zsinórral.

Adventi függöny

Izgalmas megoldás, amely ünnepi hangulatba öltözteti a lakást. 2 féle verzió is kapható itt és itt.

Kicsi dobozkás

Az IKEA téli hangulatú városkáját közösen is összeállíthatjátok.

Fából készült fiókos

Az EMOS adventi naptára megteremti a varázslatos karácsonyi hangulatot. Meleg fehér fényű led lámpák teszik igazán hangulatossá ezt a naptárat.

MÁR BETÖLTÖTT NAPTÁRAK

LEGO naptárak

A LEGO minden évben kiad újabb és újabb legós naptárokat, amelyben minifigurákat találhattok a Friends, a Harry Potter, a Star Wars és a City típusokhoz kapcsolódóan.

Apró dinókkal töltött naptár

Kis műanyag dinókat találnak a gyerekek mind a 24 napra.

Peppa malacos

Már a legkisebbek kedvencével is várhatjátok a karácsonyt.

Újrahasznosított papírból készült

Petit Collage adventi naptárának ablakai 24 figurát rejtenek. A naptár újrahasznosított papírból készült és növényi festékkel van színezve.

Tiny boss

Gyönyörű adventi naptár kis főnököknek! A naptár kozmetikumokat – például körömlakkot, ajakápolót, szájfényt és rúzsokat tartalmaz, de rengeteg kiegészítőt is rejt a szett.

Mancs őrjáratos

A naptárban a Mancs őrjárat kutyusaival díszített tusfürdőt, sampont, testápolót, fürdőbombákat, kitűzőket, kulcstartót, kutyacédulát és matricákat is találnak a gyerekek. 

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!