Adventi naptárak – 2019-es újdonságok

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megtaláljátok a Minimatinén a legújabb, 2019-es adventi naptárak válogatásunkat, ha nincs időtök saját kezűleg készíteni vagy éppen nem úgy sikerül, mint egy DIY videóban.

LEGO adventi naptárak

Kis apróságok minden napra. A LEGO évek óta többféle igény szerint állítja össze az adventi naptárakat, hiszen van Lego Friends lányoknak, LEGO City fiúknak vagy Harry Potter-es, Star Wars-os is a 2019-es választékban. A tavalyi vagy régebbi modelleket még olcsóbban is be lehet szerezni vagy akár magatok is összeállíthattok kisebb legókból adventi csomagot.

Schleich adventi naptárak

Ha a gyerekek szeretik a pici műanyag figurákat, akkor jó minőségű és szintén változatos tematikájú termékeket találtok a KreatívJáték.hu-nál.

Autós ötletek

A HotWheels, illetve a Carrera is minden évben kijön valamilyen újdonsággal, és adventi naptárral is megörvendeztetik a gyerekeket.

IKEA

Az IKEÁ-ban idén kis karácsonyi manó, rénszarvas és házikó várja, hogy apróságok kerüljenek bele. Idén egy újfajta adventi termékkel is előrukkoltak, amiben csoki, ajándékutalvány is van egyszerre.

TCHIBO

Szintén dobozkás termékkel készül az idei ünnepre a Tchibo is. Különböző méretű skatulyákba szintén sok apróság belefér. Emellett textil, zsákocskás és a minimalizmus kedvelőinek ajándék-tasakos naptár is kapható.

MILKA

A Milka naptárában sok apró ünnepi hangulatú csokifigura jut majd mind a 24 napra, de természetesen idén is található Mikulás és szaloncukor is az ünnepi kínálatban.

A Lindt jó minőségű csokijai idén piros karácsonyi házikóban bújnak meg.

Adventi foglalkoztatók és 24 részes mesék

Ha nem szeretnétek édességet vagy műanyag apróságot tenni a naptárba, akkor egy ünnepi hangulatú adventi foglalkoztató is jó meglepetés lehet. Mindenféle korosztálynak találhattok ilyet, a kicsiknek való matricás albumoktól kezdve a nagyobbaknak szóló adventi tervezőkig. Szívesen olvassuk a 24 mesét, fejezetet vagy verset tartalmazó gyerekkönyveket is ebben az időszakban. Az idén megjelent újdonságokat is megtaláljátok nálunk. Akár saját magatok is összeállíthattok egy 24 meséből álló kis könyvet, amihez kapcsolhattok színezőt, közös családi élményeket, programokat is.

+2 ANYUKÁKNAK

THE BODY SHOP

A 25 kényeztető meglepetés mellett 3 különböző méretű Adventi Kalendáriummal készült az idei ünnepekre a The Body Shop. Minden egyes napra tartogatnak egy-egy olyan motiváló és erős női alakot, akik mertek tenni az álmaikért, és eközben megváltoztatták a világot.

ADVENTI TEÁK

Szívesen elfogadnánk egy ilyen teákból összeállított adventi kalendáriumot is, de akár ti is összerakhattok kedvenc teáitokból egy saját variációt.

Nézzétek meg a legjobb budapesti karácsonyi vásárokat, új könyveket és további jó ötleteket találtok az Advent rovatban is, illetve advent 1. hétvégéjére itt találtok programokat.

Ha szeretnétek időben értesülni a legjobb hétvégi programokról, ajánlókról és válogatásainkról, iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!