Adventi naptárak – 2018-as körkép

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018-ban is összegyűjtöttük, milyen adventi naptárak kaphatók az üzletekben. Íme néhány jó beszerzőhely, saját készítésű naptárakhoz pedig itt találtok ötleteket. 2019-es válogatásunkat itt találjátok!


IKEA

Az IKEÁ-ban ezt az állatos-dobozkás modellt vásárolhatjátok meg. A kis meglepetés dobozokba bármit belepakolhattok, legyen szó valamilyen közös program ajándékról vagy apróságról.

Flying Tiger

Mindkét naptárat mi tölthetjük fel, legyen szó apró zsákos megoldásról vagy kis dobozokba pakolásról. Az idei design középpontjában az egerek állnak.

H&M

2018-ban pingvines és nyuszis naptárral készült a H&M.

Tchibo

A Thibonál idén megtölthető adventi zsákocskás naptárat vásárolhattok, de a környezetvédelem jegyében kis papírtasakos megoldást is választhattok, mely FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült.

BRIO naptár

BRIO adventi naptárjában a Mikulás természetesen vonattal érkezik.

CEWE

A CEWÉ-nél személyre szabott, saját fotóval készült adventi naptárat választhattok, amelybe szintén apróságok férnek el, de választhattok olyat is, amibe eleve be vannak töltve apró csokigolyók.

LEGLER FA ADVENTI NAPTÁRAK

Csodaszép, fából készült naptárakat találtok itt és itt.

Cucc papírzsák

A Cucc papírzsákjai környezetbarát megoldást kínálnak az adventi időszakban.

LEGO

Idén is lányoknak és fiúknak, kisebbeknek és nagyobbaknak sokféle adventi összeállítással készült a LEGO: Friends, Star Wars, LEGO City, Duplo. Általában a tavalyi modellekhez sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, illetve érdemes körbenézni, mert egyes boltok között nagy árkülönbségek vannak.

Aldi

Az Aldi idén a hagyományos faágra akasztható filc zsacskó mellett kétféle dobozkás megoldással is előrukkolt, amelybe számos apróság belefér.

BELEVALÓK

Mi már több éve csoki helyett inkább apróságokat teszünk a naptárba. Visszatérő ajándék egy kisebb LEGO darabokra bontva, amely karácsonyra áll össze egy egésszé vagy élménykupon (korcsolyázás, közös sütés, forró csoki készítés, diafilmezés, hétvégén késő estig olvasás stb.), de kerülhet még bele pl. karácsonyfás toll, pici fa játék, szagos radír, üvegre rajzoló filctoll stb.

2019-es válogatásunkat itt találjátok!