A legjobb adventi naptárak 2017.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez az összeállításunk már nem aktuális, nézzétek meg a 2018-as naptárakat itt!Mivel közeleg az ünnepi időszak, összegyűjtöttük idei kedvenc adventi naptárjainkat, amelyekbe mindenféle apróságot beletehettek vagy már eleve ajándékot rejtenek. Íme 2017-es körképünk, illetve tavalyi válogatásunkat is érdemes megnézni, ahol további otthon elkészíthető ötleteket találtok.

Flying Tiger

Már tavalyi évben is nagyon szerettük a Flying Tigerben kapható naptárat, amibe mindenféle apró csokit, üzenetet, mesét, közös programot rejthettek. Érdemes minél előbb beszerezni, mert hamar elkapkodják. Ára: apróságok nélkül 1500 Ft, többször használható.

IKEA adventi naptár

Idén az IKEA adventi naptárával egy kis mesevárost építhettek. A házikókba apró csoki mellett még diafilm is belefér, és a környezetét is díszíthetitek faágakkal vagy műhóval. Ára: 2490 Ft. Ha vigyáztok rá, többször használható. Ha nem számozzátok be a házikókat, akkor ajándékos dobozként is használható.

Tchibo papírházas naptár

A papírházikó számozott ablakai is sokféle ajándékot rejthetnek. Jobban jártok, ha nem töltitek fel egyszerre meglepetésekkel december 24-éig, mert túlságosan csábító, hogy minden ablakot egyszerre kinyissanak a gyerekek. Ára: 5995 Ft, többször használható.

Tchibo fafiókos naptár

A kis fafiókos naptárra LED-es fényfüzér is szerelhető, amely időzíthető. A többféle méretű fiókokban kisebb és nagyobb ajándékok is elférnek. Ár: 19.995 Ft, de évekig használható.

H&M

A H&M Home idén egy textilnaptárral rukkolt elő, fekete-fehér-szürke színben. Ára: 4990 Ft, többször használható.

Lányoknak pedig egy olyan naptárt készítettek, melyek apró hajcsattokat, gumikat és gyűrűt rejtenek. Ára: 5990 Ft.

Lego

Lego rajongóknak ajánljuk ezt a naptárat, melyben minden nap egy apró ajándékot vagy figurát rejt, akár magát a Mikulást is. A Friends adventi naptárát pedig a lányok is imádni fogják. Ára: 4900 Ft-tól.

Playmobil

A Playmobil Háztáji állatkák Mikulása kalendárium a legkisebbek számára rejt meglepetéseket. Már 1,5 éves kortól ajánlott csokimentes ajándék. Ára: 9490 Ft

Milka

Minden nap egy apró figurás Milka csokit rejt egészen karácsonyig. Ára: 2600-3500 Ft.

Ez az összeállításunk már nem aktuális, nézzétek meg a 2018-as naptárakat itt!

Ha pedig inkább saját magatok készítenétek el az adventi naptárt, tavalyi válogatásunkban találtok több jó ötletet és belevalót is.

Nézzétek meg 2017-es adventi vásárok összeállításunkat is, amelyet folyamatosan frissítünk, a legjobb ünnepváró programokat pedig a hétvégi ajánlókban találjátok!

Hétről hétre elhozzuk nektek a legjobb programokat, válogatásokat, kirándulós ötleteket, a legújabb gyerekbarát helyeket és könyveket. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt és csatlakozni Fb oldalunkhoz.