Itt hangolódj az ünnepekre! – 10 gyerekzenekar adventi koncertjei

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttük, hogy hol és mikor várnak benneteket az adventi időszakban a legnépszerűbb gyerekzenekarok. Érdemes minél előbb beszerezni a jegyeket, de több ingyenes lehetőséget is ajánlunk nektek decemberre.

Rutkai Bori Banda

A zenekar december 2-án 11 órától a Marcziban, december 3-án 10 órától a Jurányiban, december 5-én az Eötvös10-ben, 15-én 10 órától pedig a Csillaghegyi Közösségi Házban vár benneteket.
Facebook oldal

Gryllus Vilmos és Kaláka

November 25-én 10 és 12 órától a Puskinban hallgathatjátok meg Gryllus Vilmos Nótás Mikulás című műsorát, illetve december 9-én a Rózsa Művelődési Házban. December 23-án 15 órakor az óbudai Fő téren ingyenes koncerttel vár benneteket, majd a hagyományokhoz híven ugyanitt, ugyanezen a napon 18 órakor karácsonyi Kaláka koncert is lesz. December 23-án délelőtt két koncertet is ad a zenekar a MOMKultban.
Weboldal

Kolompos

A Kolompos zenekarral december 1-jén 16 órától az Advent Rákosmentén rendezvényén, december 7-én 17 órakor az óbudai Fő téren találkozhattok. Mindkét koncert ingyenes! December 9-én 10 órától a Puskinban koncerteznek, december 15-én 11 órától a Müpa sátrában, december 16-án 10:30-tól pedig a Benczúr Házban.
Weboldal

Makám

A zenekar november 25-én 11 órakor a Kultúrkúriában lép fel (ELMARAD!), ahol családi koncerttel készülnek. December 2-án 16:30-tól a IX. kerületi Ferenc téren zenélnek.
Weboldal

Szalóki Ági

December 2-án az Urániában találkozhattok Szalóki Ágival, valamint december 9-én 15 órától az óbudai Fő téren.

Apacuka

Az Apacuka zenekar december 2-án mutatja be legújabb lemezét az Akvárium Klubban, ahol a Mikulással is találkozhattok.
Facebook oldal

Bognár Szilvia

Bognár Szilvi december 2-án 15 órától az Advent Óbudán rendezvényén ad ingyenes koncertet.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

A zenekar december 9-én ad dupla családi koncertet a MOMKultban 11 és 14 órától.
Facebook oldal

Iszkiri

December 16-án 16 órától a gödi Dunapart Nyaralóházaknál lép fel a zenekar.
Weboldal

Alma együttes

A zenekar december 8-án 10 órakor a Kőbányai Kőrösi Csoma Sándor MK-ban, december 16-án 10 órától a Csiliben lép fel. Két ingyenes koncertjük is lesz: december 22-én 16 órától az Advent Rákosmentén rendezvényén, december 23-án pedig 14 órától a VIII. kerületi Horváth Mihály téren.
Weboldal

Hamarosan érkeznek a legjobb adventi vásárok és ünnepváró programok, karácsonyi könyvek és adventi naptár ötletek, és még sok minden más. Tartsatok velünk decemberben is! Itt tudtok heti hírlevelünkre feliratkozni!