Adj egy könyvet ajándékba! – Ma van a Nemzetközi Könyvajándék Nap

Február 14-én nemcsak a Valentin napot ünnepeljük, hanem idén immár 6. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Könyvajándék Napot. Hogy mi is csatlakozzunk a remek kezdeményezéshez, kisorsolunk pár szuper könyvet a Kolibri Kiadótól, melyeket nagyon szeretünk.

A Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Book Giving Day) egy önkéntes kezdeményezés, amelynek célja, hogy növelje a gyerekek hozzáférési lehetőségeit a könyvekhez, és hogy még több kedvet kapjanak az olvasáshoz. A 2012 óta szerveződő akció szervezői arra kérik a felnőtteket, hogy ezen a napon ajándékozzanak könyvet egy gyermek számára, legyen az a rokonuk, barátjuk, ismerősük gyereke, a helyi könyvtár, óvoda, kórház, váróterem, ahol gyerekek megfordulhatnak.

Itt érhetitek el az idei plakátot, melyet könyvjelző formájában is kinyomtathattok.

A játékot lezártuk, köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok, és a sok beöltözős ötletet, vicces történeteket! Ezúttal Nagy Dorkának kedvezett a szerencse! Írtunk neked e-mailt is!

A Kolibri Kiadóval közösen játékot hirdetünk, és 4 db könyvet (Bolygóvadászok, Matilda, Barbapapa 1., Raptormese) fogunk kisorsolni azon szerencsések között, akik elárulják nekünk, melyik Kolibris mesehős bőrébe bújnának bele szívesen farsangkor vagy csak úgy.
A jatek@ minimatine.hu-ra várjuk a válaszokat február 19-én, vasárnap éjfélig, utána sorsolunk!

Adunk néhány lehetőséget is, de bármit válaszoltok, jó. 🙂

5.

Milo, Alex és Palka a Bolygóvadászokból

6.

Feri bűvész

7.

Kalóz a Pizsamátorból

8.

Egy dinó a Raptormeséből

9.

Barbapapa vagy a Barbacsalád bármelyik tagja

Nézzétek meg kedvenc könyvesboltjainkat itt, ahol nemcsak jó könyveket, hanem szuper programokat is találtok hétről hétre.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.